Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Η "τουρκική νεολαία" στον τούρκο πρόξενο!

08.04.2011 | 01:29
Τα ...διαπιστευτήριά της υπέβαλε η "τουρκική νεολαία" στον τούρκο πρόξενο! Θα ξαναρωτήσουμε: ασχολείτε κανείς με το θέμα το της Θράκης;


"Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής επισκέφτηκε τον πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς.

Τα μέλη του νεοεκλεγέντος Δ. Σ. και του ελεγκτικού συμβουλίου της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, στα πλαίσια των επισκέψεων αβροφροσύνης, πραγματοποίησαν στις 6 Απριλίου την πρώτη τους επίσκεψη, στον πρόξενο της Τουρκίας Μουσταφά Σάρνιτς.

Ο πρόεδρος της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν και οι υπόλοιποι διοικούντες του συλλόγου, επισκέφτηκαν τον πρόξενο Μουσταφά Σάρνιτς στο γραφείο του και τον ενημέρωσαν για τις προσπάθειες του συλλόγου και για τα μελλοντικά του ς σχέδια σχετικά με κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η 45 λεπτών συνάντηση διεξήχθη μέσα σε μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Στην δήλωση που έκαναν στην εφημερίδα Μπιρλίκ είπαν :

¨Ως νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ και που ελεγκτικού συμβουλίου, όπως σε κάθε περίοδο έτσι και τώρα, πραγματοποιούμε επισκέψεις γνωριμίας σε διάφορους φορείς και συλλόγους. Μια από αυτές πραγματοποιήσαμε σήμερα στον πρόξενο κύριο Μουσταφά Σάρνιτς. Φυσικά οι επισκέψεις μας σε διάφορους φορείς και συλλόγους θα συνεχιστούνε τις επόμενες εβδομάδες. Πιστεύω πως ήταν μια επωφελής και αποδοτική επίσκεψη¨.

tourkikanea.gr/2011/04/07/konsolos-14/

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ