Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ισραηλινή αεροπορική επίθεση στη Γάζα.

10.01.2011 | 10:17
Η ισραηλινή αεροπορία πραγματοποίησε επιχείρηση εναντίον δύο στόχων στη Λωρίδα της Γάζας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του στρατού.

   

Οι επιδρομές αυτές έπληξαν στόχους που χρησίμευαν ως "κέντρα τρομοκρατικής δραστηριότητας", σε απάντηση για τις ρίψεις ρουκετών και οβίδων από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον του Ισραήλ στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

   

Το Ισραήλ θεωρεί την παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς "τη μοναδική υπεύθυνη για τις ρίψεις αυτές, ακόμη κι αν η Χαμάς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη γι αυτές", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

   

Μέλη της ισραηλινής κυβέρνησης, ανάμεσά τους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σιλβάν Σαλόμ, άφησαν να πλανάται χθες Κυριακή, η απειλή μιας νέας επιδρομής εναντίον της Λωρίδας της Γάζας, αν συνεχιστούν οι ρίψεις ρουκετών από το έδαφος αυτό εναντίον του νοτίου Ισραήλ.

   

Τρεις άνθρωποι, μεταξύ τους δύο Ταϊλανδοί που εργάζονταν σε κιμπούτζ τραυματίστηκαν το Σάββατο από πυρά, την ευθύνη των οποίων ανέλαβε η ένοπλη πτέρυγα της εξτρεμιστικής οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ, οι Ταξιαρχίες Αλ Κοντς, στη Γάζα.

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ