Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Και δύο νέες πόλεις και νέο αεροδρόμιο.Εξαγγελίες Ερντογάν σε βίντεο.

11.05.2011 | 14:44
Μετά την ανακοίνωση του σχεδίου για τη "Διωρυγα της Κων/πολης" ο Ερντογάν σήμερα ανακοίνωσε πως θα χτίσει δυο νέες πόλεις εντός των ορίων της Κωνσταντινούπολης!

Ο τούρκος πρωθυπουργός σε συγκέντρωση των ψηφοφόρων του κόμματος του ανακοίνωσε πως μια απο τις πόλεις θα χτιστεί στην ευρωπαϊκή όχθη της Πόλης. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού η πόλη αυτή θα βρίσκεται στις βόρειες ακτές δίπλα στη Μαύρη Θάλασσα. Η νέα αυτή πόλη θα έχει πληθυσμό περίπου ενα εκατρομμύριο κατοίκους.

Η δεύτερη πόλη θα χτιστεί στην ανατολική όχθη της Κων/πολης όπου και εκεί προβλέπεται ο πληθυσμός να φτάνει στους ενα εκατομμυριο κατοίκους.

Ο τούρκος πρωθυπουργός ανακοίνωσε επίσης πως και οι δυο πόλεις θα αρχίσουν να χτίζονται το 2013 για να είναι έτοιμες σε περίπου 7-8 χρόνια.

Ο Ερντογάν τόνισε πως το αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ της Κων/πολης έχει φτάσει σε οριακό σημείο στη χρήση του, λόγω της υπερβολικής ζήτησης και υποσχέθηκε ενα νέο αεροδρόμιο για την Πόλη που θα έχει δυνατότητα εξυπηρέτησης 60 εκατομμυρίων επιβατών ετησίως
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ