Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Και οι ισραηλινοί κοιτάνε προς ΕΑΒ.

27.05.2011 | 06:28
Τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ, με επικεφαλής τον Διευθυντή Εξοπλισμών (SIBAT) Ταξίαρχο (ε.α.) Shmaya Avieli. Την επίσημη αντιπροσωπεία συνόδευσαν επιτελείς της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών & Άμυνας της χώρας μας.

Τους επισήμους υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Τάσος Φιλιππάκος και στελέχη της ΕΑΒ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους προσκεκλημένους αναλυτικά για τις δραστηριότητες, και τα μελλοντικά προγράμματα της ΕΑΒ. Επιπλέον συζητήθηκαν και οι δυνατότητες τεχνογνωσίας, εξειδίκευσης και ανταγωνιστικότητας της ΕΑΒ οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν νέες διμερείς επιχειρηματικές ευκαιρίες.
Επίσης, στα πλαίσια της συνάντησης αυτής, η ισραηλινή αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δυνατότητες της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας από εκπροσώπους της ΕΕΛΕΑΑ και του ΣΕΚΠΥ.

Στην περιήγηση που ακολούθησε στους χώρους παραγωγής των εργοστασίων, οι επισκέπτες αποκόμισαν πολύ θετικές εντυπώσεις για τις δυνατότητες της εταιρείας, τα έργα που υλοποιούνται σήμερα, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και την άρτια τεχνική κατάρτιση του προσωπικού. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ