Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Και τώρα τη νέα δομή θα την επιβάλει ...η τρόϊκα!

07.11.2011 | 00:43
Είτε μείνει ο Μπεγλίτης στη θέση του ΥΕΘΑ,είτε αντικατασταθεί, η νέα δομή δυνάμεων θα προχωρήσει.Μόνο που δεν θα είναι μία διαδικασία που θα γίνει με απόλυτη ηρεμία,τάξη και ίσως και χωρίς λογική. Τι εννοούμε;

Τόσα χρόνια ,από τις αρχές της δεκαετίας που το συζητάμε και το κουράζουμε το θέμα,τίποτα απολύτως δεν έχει γίνει. Τώρα που αποφάσισαν να το ξεκινήσουν ,έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Το συμμάζεμα των ελληνικών ΕΔ,θεωρείται επιβεβλημένο για λόγους οικονομίας και το απαιτούν πλέον οι "τροϊκανοί". Γι΄ αυτό λέμε ότι θα προχωρήσει,αλλά επειδή θα γίνει υπό την ασφυκτική πίεση των δραματικών οικονομικών δεδομένων,δεν γνωρίζουμε αν θα πρόκειται τελεικά για "νέα δομή" ή για ένα "τσεκούρωμα" άνευ λογικής που τελικά θα οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα απ΄ αυτά που υποτίθεται θα λύσει.

Γι΄ αυτό και οι ευθύνες της νέας στρατιωτικής ηγεσίας,είναι τεράστιες. Ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ, έχει την εμπειρία της σοβαρής προσπάθειας που είχε ξεκινήσει ο Α/ΓΕΣ Κ.Παναγιωτάκης και η οποία βέβαια είχε μείνει στη μέση λόγω των μεγάλων αντιδράσεων κυρίως των πολιτικών. Αυτών των ίδιων που τώρα κάνουν λόγο για "ακριβές ΕΔ" !

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ