Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καρατζαφέρης:"Ο Άκης έχει διαβεβαιώσεις,ότι δεν πάει φυλακή"!

28.04.2011 | 16:29

   " Εάν ψάξουμε, θα ψάξουμε όλους και για όλα", ζήτησε στην ομιλία του στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Προανακριτική επιτροπή με θέμα τα υποβρύχια ,αλλά από τη περίοδο 2000 έως και σήμερα δηλαδή.

Ο κ.Καρατζαφέρης είπε ότι ο Άκης Τσοχαζόπουλος έχει λάβει διαβεβαιώσεις ότι "δεν πρόκειται να πάει φυλακή".

Τα κυριότερα αποσπάσματα της παρέμβασής του: 

Και απευθύνομαι στη Ν.Δ.: Συμφωνεί με τη θέση του εισηγητή της που είπε το ίδιο; Εάν ναι, φτιάξτε ένα δικό σας αίτημα για προανακριτική για όλους και για όλα να το υπογράψουμε κι εμείς τώρα.

   

Όχι μόνο για τον Τσοχατζόπουλο. Ο λαός το λέει αυτό “πλακάκια”. Γιατί “συγχωροχάρτι” σε όλους τους άλλους; Ο Εισαγγελέας που έστειλε την υπόθεση στη Βουλή μιλάει για ευθύνες όλου του ΚΥΣΕΑ, διότι, χωρίς αυτό, ο Τσοχατζόπουλος δε μπορούσε να κάνει τίποτα όσο μεγάλο κι αν ήταν το κίνητρο. Το ΚΥΣΕΑ όμως, όπως και οι μετέπειτα Υπουργοί Άμυνας μένουν απ’ έξω από την προανακριτική. Θα ασχοληθεί με αυτά η Επιτροπή Εξοπλισμών.. Δηλαδή θα γίνει μια απλή κουβέντα..

   

Εάν θέλουμε να είμαστε τίμιοι με τη συνείδησή μας να ψάξουμε για όλους και για όλα.

    

   

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ FERROSTAAL ΚΑΙ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ 


   

Άραγε οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας ήξεραν ότι η Ferrostaal, με όχημα τις ελληνικές παραγγελίες, έβγαζε χρήματα και τα πήγαινε στο Άμπου Ντάμπι που δήλωνε ως έδρα, διότι, εν τω μεταξύ, είχαν κλείσει τα παράθυρα στη Γερμανική Δικαιοσύνη για μίζες; 

   

Και τώρα παρουσιάζουν κάποιοι ως σωτήρα το Άμπου Ντάμπι!

   

Ερωτώ τον παριστάμενο ΥΠΕΘΑ: Με τη νέα συμφωνία για τα υποβρύχια έχουν δοθεί ήδη 50 εκατομμύρια ευρώ, 50 ακόμη είναι να δοθούν μέσα Μαΐου και άλλα 100 είναι να δοθούν το Φθινόπωρο. Τι έκαναν γι’ αυτά που έχουν ήδη δοθεί; Προχώρησε το έργο; Διότι οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν προχωρά.. 

    

    

   

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ

   

Το ΚΥΣΕΑ λοιπόν αποφάσισε να προχωρήσει σε εκείνη τη σύμβαση ο κ. Τσοχατζόπουλος. Υπήρξε διακίνηση μιζών ύψους 83 εκατ. ευρώ... Πρωθυπουργός υπήρχε τότε; Και έστω ότι το ΚΥΣΕΑ την πρώτη φορά εξαπατήθηκε ή το προσπέρασε.. Μετά, δεύτερη φορά, με ΥΠΕΘΑ τον Γ. Παπαντωνίου αποφάσισε την αναβάθμιση άλλων υποβρυχίων με υπογραφή και Γ. Παπανδρέου. Και έρχεται τώρα η παρούσα κυβέρνηση -με σχεδόν την ίδια σύνθεση- με Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και ΥΠΕΘΑ το Βενιζέλο και ανακαλεί αυτήν την απόφαση. Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

   

Δεν πρέπει να τα ψάξουμε όλα αυτά; Δεν πρέπει να ψάξουμε και για τα 11 εκατ. ευρώ μίζες που δόθηκαν το 2007 σύμφωνα με τη γερμανική Δικαιοσύνη; Η ΝΔ μιλούσε κάποτε για όλο το εύρος.. Ας πάμε σε όλο το εύρος λοιπόν. 

   

Ο προηγούμενος ΥΠΕΘΑ, ο κ. Μεϊμαράκης, μίλησε για “πλωτό φέρετρο”. O κ. Βενιζέλος το αγόρασε και τώρα θέλουμε να πουλήσουμε στην αγορά ένα υποβρύχιο που χαρακτηρίστηκε “πλωτό φέρετρο”; Μπράβο!

    Τα λάθη είναι τραγικά και διαχρονικά και τώρα εστιάζουμε μόνο στον κ. Τσοχατζόπουλο..

    

   

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ κ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ

  
 

Υπάρχει κανένας σοβαρός νομικός που να πιστεύει ότι ο Άκης θα πάει φυλακή; Έχει διαβεβαιωθεί ότι δεν θα πάει και γι’ αυτό έρχεται σήμερα εδώ όχι για να αποκαλύψει τα πάντα.. Διότι έγιναν πολλές κομματικές καμπάνιες με λεφτά του Άκη και ο ίδιος έχει πολλά βίντεο με τις εξόδους και εισόδους από το Πεντάγωνο που δεν ξέρω εάν θα τα δώσει..

    Ελάτε σήμερα εσείς της ΝΔ να καταθέσουμε αίτημα για διερεύνηση από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα. Έχετε το θάρρος ή φοβάστε μην σας ακουμπήσουν;

Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν θα συμπράξει σε ένα ακόμη κόλπο συγκάλυψης. Σας αφήνουμε μόνους σας στα “πλακάκια” και αποχωρούμε!» 

     

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ