Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21.03.2012 | 00:16

Καταγγελία από Μυτιλήνη για τον βρεφονηπιακό σταθμό

"Πόλεμος" στη Μυτιλήνη για τον βρεφονηπιακό σταθμό

Στη Μυτιλήνη υπηρετεί το στέλεχος που με επιστολή του προς το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων ,καταγγέλει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον βρεφονηπιακό σταθμό ο οποίος εξυπηρετεί τις ανάγκες των στρατιωτικών.

Αναφέρει στη καταγγελία του:

Στο Βρεφονηπιακό σταθμό της φρουράς κατά το έτος 2011-2012 και μετά από προσωπικό έλεγχο έχουν διαπιστωθεί τα εξής: 

α. Έχουν γίνει δεκτά  τέκνα γονέων για τα οποία δεν υπάρχει  η προϋπόθεση εργασίας της συζύγου ή το δικαιολογητικό που έχει παρουσιαστεί δεν είναι σε ισχύ απλά έχει εκδοθεί μόνο και μόνο  προς παραπλάνηση της επιτροπής.
 


β. Έχουν απορριφθεί τέκνα γονέων που πληρούν τις προϋποθέσεις αλλά λόγω των παραπάνω παραπλανητικών δικαιολογητικών των προηγούμενων περιπτώσεων απορρίφθηκαν (συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου)

γ. Μετά τα οριστικά ονόματα των τέκνων συμπεριλήφθηκε παράνομα και εκτός διαγωνισμού το τέκνο αξιωματικού της φρουράς μετά από μυστική συνεννόηση του με τη διοίκηση σταθμού η οποία και το ένταξε αδιαφορώντας αν πληρεί ή όχι τις προϋποθέσεις .


Επειδή σέβομαι τους νόμους και τα διατάγματα που ορίζουν ποιοι δικαιούνται και ποιοι όχι να βάζουν τα τεκνά τους στον βρεβονηπιακό σταθμό δεν δέχομαι το γεγονός ότι κάποοι λένε σε γονείς με τι πλαστό δικαιολογητικό θα δεχτεί τα παιδιά τους και αφετέρου να κάνει γίνονται δεκτά τέκνα εκτός της όλης διαδικασίας (η οποία έγινε εντελώς παράτυπα και με πλαστά δικαιολογητικά).


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ