Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΡΒΥΛΑ NEWS

Καταγγελία για το 412 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ξάνθης

21.10.2010 | 06:15
Βολές κατά ριπάς από το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος για το 412 Στρατιωτικό Νοσοσκομείο Ξάνθης. Οι "κομάντο" του Δικτύου έχουν "στοχοποιήσει" το 1ο Γραφείο του Νοσοκομείου:
"Ενδεικτικά τα όσα συμβαίνουν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ανθυπασπιστής , που διαχειρίζεται τα ζητήματα των κατ' εξαίρεση μεταθέσεων, αρνείται να χορηγήσει ακόμη και αίτηση για κατ' εξαίρεση μετάθεση, προβαίνει σε «ιατρική εξέταση και διάγνωση», χωρίς βεβαίως να έχει τα επιστημονικά εφόδια και να δικαιούται να το κάνει, προσβάλλοντας και λοιδορώντας τους φαντάρους.
Σε φαντάρο που έχει χαρακτηριστεί Ι3 άοπλος, λόγω άσθματος και συστηματικών αλλεργιών, που έχει δικαίωμα να κάνει χρήση κατ΄ εξαίρεση μετάθεσης, δήλωσε τα εξής: «αυτό που έχεις δεν είναι τίποτε. Από το 412 Σ.Ν. θα φύγεις μόνο αν εδώ αποκτήσεις νέο πρόβλημα υγείας. Πάρε λοιπόν ZIRTEK και πήγαινε στο καλό..»!
Θα θέλαμε να την ρωτήσουμε:
• η ίδια προσωπικά θα ήθελε να τύχει της ίδιας ιατρικής φροντίδας και κοινωνικής υποστήριξης αν αντιμετώπιζε το όποιο πρόβλημα;  
• Αν κάποτε τα παιδιά της βρεθούν στον στρατό θα ήθελε να τύχουν παρόμοιας με τη δική της «φροντίδα», που εξοργίζει και δημιουργεί τεράστια ανησυχία στους φαντάρους και στους γονείς τους;
Όμως το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό. Είναι βαθιά πολιτικό και ταξικό. Οι ευθύνες για την καθημερινότητα του «Παραλόγου της Θητείας» που βρίθει κοινωνικών ανισοτήτων και αυθαιρεσιών βρίσκονται πρωταρχικά στους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας Βενιζέλο-Μπεγλίτη και στο ΓΕΣ.
Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ