Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΡΒΥΛΑ NEWS

Καταγγελίες για απίστευτα καψόνια στη Λέσβο,χρήζουν διερεύνησης

06.03.2012 | 06:03Το δημοσίευμα είναι από το lesvosnews.gr και χωρίς αμφιβολία χρειάζεται διερεύνηση. Τα όσα περιγράφει προέρχονται από καταγγελίες στρατεύσιμων και ΕΠΟΠ ,γίνονται σε στρατόπεδο της Λέσβου που δεν προσδιορίζεται και πραγματικά είναι ασύλληπτα.Γι΄ αυτό και λέμε ότι πρέπει άμεσα να διερευνηθούν από το ΓΕΣ.


Αναδημοσιεύουμε τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του lesvosnews.gr:


“Απίστευτα καψόνια, σωματικά και ψυχολογικά από το Διοικητή τους, καταγγέλουν στο LesvosNews.gr ότι υφίστανται στρατιώτες και επαγγελματίες οπλίτες, σε στρατόπεδο της Λέσβου.
Ακούστε τι συμβαίνει εν έτει 2012 σε Ελληνικό στρατόπεδο…
- Διατάζει τους στρατιώτες να μαζέψουν …φύκια από τη θάλασσα !!!
- Στις ημέρες με την κακοκαιρία και τα χιόνια, κατάβρεξε την ώρα της αναφοράς στρατιώτες στο πρόσωπο, με το λάστιχο !!!
- Έστειλε οπλίτη σε απόσταση 100 μέτρων και του έλεγε να φωνάζει δυνατά, για να τον ακούει !!!
- Αποκαλεί τους στρατευμένους χαραμοφάηδες που πληρώνονται άδικα από τον Ελληνικό λαό και τους λέει ότι η Τρόϊκα, πρέπει να τους κόψει το μισθό !!!
- Και προσέξτε το τελευταίο…Μία ημέρα που χιόνιζε, εμφανίστηκε στο στρατόπεδο με στολή βατραχανθρώπου και βατραχοπέδιλα.

Όλοι όσοι τον είδαν τα έχασαν…πολλοί πίστεψαν ότι δεν είναι στα καλά του…
Λίγο αργότερα τον είδαν να πέφτει στη θάλασσα κι αμέσως μετά να καλεί σε βοήθεια, γιατί πνιγόταν !!!
Έντρομος ένας στρατιώτης, έπεσε με αυτοθυσία και με τα ρούχα του μέσα στη θάλασσα, προκειμένου να τον σώσει.
Όμως, όταν έφτασε κοντά του, ο ίδιος άρχισε να γελάει και να προσπαθεί να τον βουλιάξει, βάζοντας το κεφάλι του μέσα στη θάλασσα…
Είδε κι έπαθε ο σοκαρισμένος στρατιώτης να ξεφύγει από τα χέρια του Διοικητή του, που ακόμα γέλαγε με το καψόνι που του έκανε.
Όχι…Όλα αυτά που σας περιγράφουμε, δεν είναι από σενάριο στρατιωτικής ταινίας…
Ναι…συμβαίνουν σε Ελληνικό στρατόπεδο της Λέσβου, εν έτει 2012 !!!
Το τόσο σοβαρό αυτό θέμα έχει καταγγελθεί και στο Στρατιωτικό Διοικητή της 98ΑΔΤΕ, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχει φτάσει και στα γραφεία των υψηλών κλιμακίων του ΓΕΣ.
Εκτός όμως από τα απίστευτα αυτά καψόνια που επιβάλει ο συγκεκριμένος Διοικητής στους στρατιώτες του, οι ίδιοι καταγγέλουν και για την εκτός στρατοπέδου κοσμική συμπεριφορά του, αφού θεάται πολύ τακτικά να συνευρίσκεται τρώγοντας αστακούς και τα τοιαύτα, με νεαρές στρατιωτίνες από το τάγμα του.
Να προσθέσουμε επίσης, ότι οι περισσότεροι στρατιώτες λένε ότι ο Διοικητής τους χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης, κάτι που μάλλον χρειάζονται και οι ίδιοι, αφού εξετάστηκαν από ειδικό ψυχολόγο, για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο στρατόπεδό τους και διέγνωσε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, σε πολλούς από αυτούς”.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ