Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατάρριψη τουρκικού RF4: Μόνο ...τους εξωγήϊνους δεν έχει κατηγορήσει -ακόμη- η Τουρκία

17.07.2012 | 00:21
Και την Ρωσία - εκτός από το Ισραήλ - εμπλέκουν τώρα οι Τούρκοι στα σενάρια περί ηλεκτρονικής επίθεσης στο κατασκοπευτικό Φαντομ.
Μετά την ιστοσελίδα  haberler.com - έγραψε νωρίτερα σήμερα το OnAlert- και η σημερινή τουρκική εφημερίδα  Milat  γράφει ότι η ηλεκτρονική επίθεση είναι η μόνη εξήγηση για τη συντριβή.Και προσθέτει ότι η Ρωσία και το Ισραήλ είναι οι μόνες χώρες που διαθέτουν την απαραίτητη τεχνολογία για μια τέτοια επίθεση.

Να θυμίσουμε ότι το haberler.com αναρωτιέται «Μήπως το RF-4 καταρρίφθηκε από την Ισραήλ”; και αναφέρει σενάρια όπου κάποιοι κύκλοι «ίσως προσπαθούν να ρίξουν σε παγίδα την κυβέρνηση Ερντογάν και τον στρατό ακόμη και μέσα από την Τουρκία».  

 Στο μεταξύ γενικώτερα στον τουρκικό Τύπο παραμένουν τα ερωτήματα για την πτώση του τουρκικού RF 4 και τα σχετικά δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου κινούνταν σε αυτό το μοτίβο 

Όπως γράφει η Vatan  του Σαββάτου, το Γενικό Επιτελείο  εξέδωσε την Παρασκευή την 6η του για το θέμα ανακοίνωση, στην οποία δεν υπήρχε η αμφιλεγόμενη έκφραση που χρησιμοποιήθηκε σε προηγούμενες ανακοινώσεις του που υπονοούσαν ότι το αεροσκάφος δεν είχε καταρριφθεί από την Συρία. Στην καινούργια ανακοίνωση αναφέρεται ότι το αεροσκάφος δεν βλήθηκε από αντί αεροπορικά πυρά. Σύμφωνα με ειδικούς, γράφει η εφημερίδα, υπάρχουν δυο πιθανές εξηγήσεις : Το αεροσκάφος χτυπήθηκε από πύραυλο ή συντρίφτηκε. 
Σύμφωνα με την  Sabah της Κυριακής, οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα και το πόρισμα από την νεκροψία των δύο νεκρών πιλότων, το οποίο δεν αναφέρει ότι δεν υπάρχουν δείγματα εκρηκτικών, παρά μόνο τραύματα που προκλήθηκαν από την πτώση.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ