Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΡΒΥΛΑ NEWS

Κατάταξη και στο Στρατό Ξηράς.

07.01.2011 | 10:34
Με εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Στρατό Ξηράς με την 2011 A’ ΕΣΣΟ, από 1 έως 2 Φεβ 11 οι στρατεύσιμοι από αναβολή υγείας και από 7 έως 10 Φεβ 11 οι υπόλοιποι στρατεύσιμοι, όπως παρακάτω:

α. Οι στρατεύσιμοι κλάσης 2012 (έτος γέννησης 1991) που είναι εγγραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων Νομών Αττικής (μόνο της περιφερείας του ΣΓ Αττικής και του Β΄ΣΓ Αθηνών), Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Έβρου, Ημαθίας Θεσσαλονίκης (της περιφερείας των Α΄ και Β΄ ΣΓ Θεσ/νίκης), Καβάλας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κορινθίας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Πιερίας, Ροδόπης (μόνο των δήμων Μαρωνείας, Νέου Σιδηροχωρίου, Σαπών, Σώστου, Φιλλύρας και των κοινοτήτων Αμαξάδων, Κέχρου και Οργάνης), Φθιώτιδας και Χανίων.

β. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων 1988 έως και 2012 (έτη γέννησης 1967 έως και 1991), από όλους τους Νομούς που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και είναι κατηγοριών πρώτης έως τετάρτης (Ι/1 έως και Ι/4), πλήρους ή μειωμένης θητείας, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1 Αυγ 10 έως 31 Οκτ 10.

γ. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων της παραγράφου 1β της παρούσας που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξης της περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1 Νοε 10 έως 31 Ιαν 11.

2. Περισσότερες πληροφορίες για τα Κέντρα Κατάταξης, τις ακριβείς ημερομηνίες και τις υποχρεώσεις αυτών που καλούνται για κατάταξη, παρέχονται από τα κατά τόπους Στρατολογικά Γραφεία.

3. Οι καλούμενοι κατά την κατάταξή τους να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας, το Σημείωμα Κατάταξης, το Ατομικό Βιβλιάριο Νοσηλείας τους, αποδεικτικό του Αριθμού Φορολογικού τους Μητρώου (ΑΦΜ) καθώς και ακτινογραφία θώρακα, που θα συνοδεύεται από γνωμάτευση ακτινολόγου ή πνευμονολόγου ιατρού, από οποιοδήποτε στρατιωτικό ή κρατικό νοσοκομείο.

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ