Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καύσωνας στο στρατό.Ποιοι παραβιάζουν διαταγές που είχε βγάλει ο Καράμπελας ως στρατηγός

16.07.2012 | 07:23Καύσωνας τη περασμένη εβδομάδα,καύσωνας κι αυτή. Μας έφθασαν κάποια μηνύματα για παραβίαση κάποιων κανόνων προστασίας των στρατιωτών από τον καύσωνα,μεταξύ αυτών και από το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων που επισημαίνει κάτι πολύ …ωραίο. Οι διοικητές που δεν τηρούν αυτούς τους κανόνες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι παραβιάζουν κανόνες που είχε θεσπίσει ως Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ο Παναγιώτης Καράμπελας,σήμερα ΥΦΕΘΑ!

Γράφει λοιπόν το Δίκτυο:

Όλη την προηγούμενη βδομάδα που η θερμοκρασία σε συνθήκες καύσωνα σημείωνε 42-43 βαθμούς υπό σκιά, δεχόμασταν τηλεφωνήματα από φαντάρους και συγγενείς τους που κατάγγελλαν ότι οι διοικητές έθεταν σε κίνδυνο την υγεία τους.
Εμείς θυμίζουμε την σχετική διαταγή παύσης εργασιών σε συνθήκες καύσωνα που έχει εκδώσει το ΓΕΣ και καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να βγουν παραπονούμενοι. Επίσης, φέρνουμε στο προσκήνιο τα σχετικά αποσπάσματα της έκθεσης (2005) του πρώην Αντιστράτηγου Π.Καράμπελα, επίσης τότε Επιθεωρητή Στρατού, σημερινού υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και αναρωτιόμαστε τι απ΄ όλο αυτό το έργο εφαρμόζεται. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ