Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κενά στις δηλώσεις Πόθεν Έσχες του Άκη.

02.06.2011 | 07:45
Κενά στις δηλώσεις πόθεν έσχες εντόπισε το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που ήλεγξε τα περιουσιακά στοιχεία του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα τους που παρέδωσαν στην Προανακριτική Επιτροπή, έχουν υπογραμμίσει κινήσεις του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, που δημιουργούν ερωτηματικά, καθώς σε πολλές περιπτώσεις παρατηρούνται κινήσεις λογαριασμών και αγοραπωλησίες που δεν δικαιολογούνται από τις δηλώσεις πόθεν έσχες που έχει καταθέσει στη Βουλή.

Σύμφωνα με κύκλους του ΠΑΣΟΚ, κατά το 2000 παρατηρείται μία αύξηση της περιουσιακής κατάστασης του Α. Τσοχατζόπουλου ύψους 55.616.733 δρχ, η οποία, όπως τόνιζαν, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από πουθενά. 

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτών έχουν μπει και οι αγορές 2 διαμερισμάτων αξίας 30.000 ευρώ και 85.000 ευρώ αντίστοιχα, χωρίς να αναφέρεται από πού προέρχονται τα χρήματα.  

Περαιτέρω έρευνα χρήζει και η αποκάλυψη ότι υπάρχουν καταθέσεις σε μάρκα, άγνωστου ποσού, που γίνονται σε λογαριασμούς τόσο του κ. Τσοχατζόπουλου (περίοδο 2000-2003), όσο και της πρώην συζύγου του Γκούντρουμ (περίοδο 1998-2001) για τα οποία δεν προσκομίστηκαν τα σχετικά αντίγραφα.

Σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι θα περάσει το κατώφλι της Προανακριτικής Επιτροπής ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου αναμένεται να είναι έτοιμο το πόρισμα της και να παραδοθεί στον Πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ