Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κι όμως ακόμη και ο Ερντογάν ασχολήθηκε με το ξύλο στον αγώνα μπάσκετ!

28.12.2010 | 16:26
Ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταδίκασε σήμερα τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Λευκωσία μετά τον αγώνα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ με την τουρκική Καρσίγιακα, κάνοντας λόγο για άνοδο του ρατσισμού στην ελληνοκυπριακή πλευρά.

   

"Είναι ανησυχητικό να βλέπουμε ότι ο ρατσισμός και η βία κατά των Τούρκων (...) αυξάνεται στην ελληνοκυπριακή πλευρά, ενώ εμείς εργαζόμαστε για το διάλογο και τη συμφιλίωση" των δύο κοινοτήτων της Κύπρου, δήλωσε ο Ερντογάν στην εβδομαδιαία ομιλία του στο κοινοβούλιο.

   

"Ακόμη κι ένα μεμονωμένο περιστατικό όπως αυτό δείχνει ποιός επιθυμεί την ειρήνη και ποιός δεν θέλει να δώσει μια ευκαιρία στην ειρήνη στο νησί", συνέχισε.

   

"Αναμένουμε πιο ικανοποιητικές δηλώσεις, ιδιαίτερα από την πλευρά της ΕΕ, τόσο σχετικά με το επεισόδιο αυτό όσο και σχετικά με το ρατσισμό και το μίσος που αναπτύσσεται στο νησί", σημείωσε ο Ερντογάν.

   

"Η τιμωρία που επιβλήθηκε στο ΑΠΟΕΛ δεν είναι αρκετή", προσέθεσε επίσης, σημειώνοντας αναφερόμενος στη FIBA: "Αν αυτή είναι η δικαιοσύνη τους (...) θα έκαναν καλύτερα να μη μιλούν για fair play".

Tags: ΔΕΛΤΙΟ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ