Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κοινό υπουργικό συμβούλιο Ελλάδας-Ισραήλ,συμφώνησαν Παπανδρέου-Νετανιάχου.

12.01.2011 | 06:01
Η δημιουργία κοινού υπουργικού συμβουλίου συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ συμφωνήθηκε μεταξύ των πρωθυπουργών των δύο χωρών, Γιώργου Α. Παπανδρέου και Benjamin Netanyahu σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν απόψε, μετά από πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου και στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα της διαδικασίας ενίσχυσης των διμερών σχέσεων που είχαν ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι.

   

Στο υπουργικό αυτό συμβούλιο που θα βρίσκεται υπό την ηγεσία των δύο πρωθυπουργών θα συμμετέχουν υπουργοί και από τις δύο πλευρές και σκοπός θα είναι η εμβάθυνση της συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ σε συγκεκριμένους τομείς.

   

Η πρώτη σύνοδος αυτού του νέου διακρατικού οργάνου προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί εντός του επομένου διμήνου και η προετοιμασία του ανατέθηκε από τους δύο πρωθυπουργούς στους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών, Δημήτρη Δρούτσα και Avigdor Lieberman ο οποίος από σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα.


Ο κ.Lieberman θα συναντηθεί και με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο,αφού το πρόγραμμα ασκήσεων ελληνικών και ισραηλινών δυνάμεων είναι ανοιχτό.

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ