Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κουκουλοφόροι δίπλα στην ΕΛΑΣ;.Διατάχθηκε έρευνα.Δείτε το βίντεο.

30.06.2011 | 06:31
Την άμεση διενέργεια έρευνας για βίντεο που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και έχει βγει στη δημοσιότητα και από ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, ζήτησε απόψε από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Ελευθέριο Oικονόμου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

Σύμφωνα με το βίντεο, κατά τη διάρκεια των σημερινών επεισοδίων στο Σύνταγμα, άτομα που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους - ο ένας εξ αυτών μάλιστα κρατούσε και λοστό - και χαρακτηρίζονται ως παρακρατικοί, συνεργάστηκαν με αστυνομικούς για τη σύλληψη μέλους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στη συνέχεια οι άνδρες των ΜΑΤ τους άφησαν να μεταβούν πίσω από τις τάξεις των αστυνομικών δυνάμεων στον Άγνωστο Στρατιώτη.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, διέταξε αμέσως κατεπείγουσα έρευνα την οποία διεξάγει η ασφάλεια Αττικής και παράλληλα ένορκη διοικητική εξέταση.

Μέχρι αυτή την ώρα για τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος συνελήφθησαν 17 άτομα, προσήχθησαν άλλα 43, ενώ 49 αστυνομικοί διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο "401" στρατιωτικό νοσοκομείο.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ