Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρίσεις Αρχηγών με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

04.09.2011 | 01:28
Το δημοσιευμα του Πρώτου Θέματος για την μονοκατοικία της Νέας Κηφισιάς  την οποία μπορεί κάθε Α/ΓΕΣ να χρησιμοποιεί ως κατοικία κατά τη διάρκεια της θητείας του,προκάλεσε την έντονη αντίδραση του νυν Αρχηγού, στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου, ο οποίος έκανε λόγο για ανήθικα υποννοούμενα "που στερούνται κάθε αλήθειας ...και ο σκοπός τους απέχει πολύ από τη δημοσιογραφική δεοντολογία και την ενημέρωση της κοινής γνώμης".

Η αλήθεια είναι ότι ο Α/ΓΕΣ δεν κάνει χρηση του δικαιώματός του να μείνει στην μονοκατοικία της Νέας Κηφισιάς, η οποία μπορεί πράγματι να διαθέτει πισίνα αλλά πάντως σ΄ αυτή δεν κολυμπάει ουδείς από την οικογένεια Φράγκου!

Είναι σαφές ότι στο ΓΕΣ εκτιμούν ότι οι πληροφορίες διέρρευσαν προς τη μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας,σκοπίμως διαστρεβλωμένες για να πλήξουν το πρόσωπο του Α/ΓΕΣ.Ο στόχος κατά τις ίδιες εκτιμήσεις προφανής,να επηρεαστούν οι κρίσεις των Αρχηγών Γενικών Επιτλείων. Ο στρατηγός Φράγκος φιλοδοξεί να γινει Α/ΓΕΕΘΑ.

Όσο για την ουσία του δημοσιεύματος; Επικεντρώνει στην συντήρηση του οικήματος που υπολογίζεται σε 18.000 ευρώ.Από τη στιγμή που ο Α/ΓΕΣ δεν διαμένει σ΄ αυτό η μόνη ένσταση που θα μπορούσε να διατυπωθεί,είναι γιατί η ηγεσία του ΥΕΘΑ δεν προχωρά στην εκποίηση της κατοικίας να εισπράξουμε και κανά ευρώ.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ