Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Αθλητικά

Λαβωμένη στο ντέρμπυ η ΑΕΚ. Καταστρώνει τα σχέδια του ο Χιμένεθ

25.11.2010 | 08:52
Κανένα καλό, αλλά και κανένα κακό δεν προέκυψε από την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Μπλάνκο και Σάχα δεν αναμένεται να αγωνιστούν με τον Ολυμπιακό. Οι "κιτρινόμαυροι" δοκιμάζουν τον Γκέλα. Γενική Συνέλευση στις 17 Δεκεμβρίου.
Ο Ίσμαελ Μπλάνκο και ο Σεμπάστιαν Σάχα έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και οι πιθανότητες συμμετοχής τους στο ματς του Σαββάτου δεν αυξήθηκαν, συνεπώς ο Χιμένεθ ήδη καταστρώνει τα σχέδια του χωρίς να υπολογίζει στους δύο παίκτες του, αλλά εξακολουθεί να ελπίζει στο "θαύμα".

Παντελής Καφές, Ράφικ Τζεμπούρ, Χρήστος Πατσατζόγλου και Σταμάτης Καλαμιώτης, που επίσης δεν υπολογίζονται, συνέχισαν το πρόγραμμα φυσιοθεραπειών στο ιατρικό κέντρο.

Με την ομάδα προπονήθηκε και 21χρονος Φινλανδός μέσος Σεβντέτ Γκέλα. Ο 21χρονος, o oποίος κατάγεται από το Κόσσοβο, δοκιμάζεται από τον Ισπανό προπονητή των "κιτρινόμαυρων" και αν τον ικανοποιήσει θα αποκτηθεί.

Ο Γκέλα, ο οποίος αγωνίζεται στην Χάκα και σε όλες τις θέσεις, πίσω από τον επιθετικό, τόσο στα άκρα όσο και στον άξονα.

Η ΑΕΚ έχει εμπειρία από Φινλανδοκοσσοβάρους, καθώς την ίδια καταγωγή είχε ο Περπαρίμ Χετεμάι.
Για τις 17 Δεκεμβρίου ορίστηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Όπως αναφέρεται στα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι η “…αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών”, καθώς και ο “… αποκλεισμός των παλαιών μετόχων από την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης κατά την ως άνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου”.
 
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι μέτοχοι που βάζουν χρήματα στην ΠΑΕ θα πάρουν αντίστοιχο αριθμό μετοχών, ενώ οι ανενεργοί μέτοχοι θα δουν αντίστοιχα το δικό τους ποσοστό να μειώνεται.

Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα για συμμετοχή οποιουδήποτε μετόχου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά δεν φαίνεται στον ορίζονται κάποιος σημαντικός επενδυτής που να μπορεί να διαφοροποιήσει σημαντικά την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.

 

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ