Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Λεφτά υπάρχουν" στην Υγεία!Αλλά μόνο για τη Βαλκανική Ταξιαρχία,όχι για τους Έλληνες

12.12.2011 | 00:41
Την ώρα που η περίθαλψη όλων των Ελλήνων πολιτών υποβαθμίζεται μέρα με την μέρα και όλα δείχνουν ότι πάμε στο σύστημα “όποιος δεν έχει να πληρώσει δεν έχει περίθαλψη”, το υπουργείο Υγείας ,παρέχει δωρεάν τα νοσοκομεία στη Βαλκανική Ταξιαρχία SEEBRIG! Τι έχει συμβεί και μας το μεταφέρει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων:


“Η SEEBRIG είναι η λεγόμενη «βαλκανική ταξιαρχία» και αναπτύχθηκε το 1998. Προηγήθηκε το 1996 η Συνεργασία Υπουργείων Άμυνας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Southeastern Europe Defence Ministerial / SEDM), η οποία αποτελεί ένα συνασπισμό χωρών και έγινε με πρωτοβουλία των ΗΠΑ. Στη συνεργασία συμμετέχουν 10 χώρες της περιοχής και βέβαια οι ΗΠΑ. Το 2005 έγινε δεκτή και η Ουκρανία. Το 1998 οι χώρες της συνεργασίας συγκρότησαν την ταξιαρχία SEEBRIG. Η επιχειρησιακή ετοιμότητα της Ταξιαρχίας, σύμφωνα με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ, επιτεύχθηκε τον Οκτώβρη του 2004. Αν και δεν ανήκει οργανικά στο ΝΑΤΟ ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να αξιοποιηθεί κατάλληλα από τους οργανισμούς αυτούς.


Αρχίζοντας από το Φλεβάρη του 2006, κάθε εξάμηνο η «βαλκανική ταξιαρχία» στέλνει στο Αφγανιστάν 450 στρατιώτες. Έτσι, λοιπόν, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και οι λοιποί ανά τον κόσμο «πρόθυμοι», υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ, αξιοποιούν τους πολυπληθείς στρατιωτικούς μηχανισμούς, που έχουν δημιουργήσει, για να επεμβαίνουν σ' όλη την υδρόγειο.

Το στρατηγείο της SEEBRIG θα φιλοξενηθεί στον Τύρναβο μέχρι το 2015.


Και ενόψει της φιλοξενίας, ο Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε (21.11.2011) εμπιστευτικό έγγραφο, στο οποίο αναφέρει: «Σας γνωρίζουμε ότι η χώρα μας θα φιλοξενήσει, στον Τύρναβο του νομού Λαρίσης, το στρατηγείο SEEBRIG, στα πλαίσια της συμφωνίας για την MPFSEE (Multinational Peace Force South-Eeastern Europe), σύμφωνα με τον Ν. 2799/54 (ΦΕΚ 36 Α), ΝΑΤΟ κύρωση σύμβασης Λονδίνου κατ' εφαρμογή του άρθρου ΧΙ της Βασικής συμφωνίας της SEEBRIG (Ν. 2875/2000) και σε συνδυασμό με το άρθρο 1 της PFP/SOFA (N. 2827/2000). Η ανάπτυξη του Στρατηγείου θα υλοποιηθεί από τον Ιούλιο του 2011 έως τον Ιούλιο του 2015 (συνολικά τέσσερα έτη). Οι χώρες που συμμετέχουν είναι Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ιταλία, ΠΓΔΜ, Ρουμανία και Τουρκία.

Η χώρα μας οφείλει να παρέχει δωρεάν επείγουσα ιατροφαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη στα στρατιωτικά και πολιτικά νοσοκομεία του συνόλου του προσωπικού καθώς και των εξαρτωμένων σ' αυτούς μελών, του ανωτέρου Στρατηγείου, ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Ν. 2799/1954 ΦΕΚ Α' 63). 

Όσον αφορά για την υγειονομική περίθαλψη του προσωπικού του Στρατηγείου SEEBRIG και των εξαρτωμένων μελών της οικογένειάς τους, που προέρχονται απευθείας από κράτη - μέλη της ΕΕ, υπάγονται στη νομοθεσία της Κοινωνικής Ασφάλισης της ΕΕ και παρέχεται από το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ με την επίδειξη της ΕΚΑΑ (Ευρωπαϊκής Κάρτας Ασφάλισης Ασθένειας). Όσον αφορά το προσωπικό μετά των εξαρτωμένων μελών τους, στο εν λόγω Στρατηγείο της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας, που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ (Αλβανία, ΠΓΔΜ, Τουρκία) θα πρέπει κατά την προσέλευσή τους στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, να υποδεικνύουν στα αρμόδια γραφεία κίνησης ασθενών, το δελτίο ταυτότητας προσωπικού της SEEBRIG ή δελτίο ταυτότητας μέλους οικογένειας, προκειμένου να τους παρασχεθεί δωρεάν ιατροφαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη.


Η δαπάνη που θα προκύψει, από την προβλεπόμενη "δωρεάν επείγουσα ιατροφαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη" του προσωπικού και των εξαρτώμενων μελών του Στρατηγείου SEEBRIG, στα πολιτικά νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας και καθ' όλη τη διάρκεια της φιλοξενίας του, θα καλυφθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με το υπ' αριθμ. έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Γ' κλάδος/Γ1(ΔΥΔΜ) Τμ. Επχσεων - Ασκήσεων ΔΜ & ΗΝS Φ.760/198772 Σ.2855/29-7-2011».
Και η καταγγελία του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων καταλήγει:
“Βεβαίως, στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος περιγράφοντας τα μεγέθη στις περικοπές στους μισθούς των μονίμων και στις λειτουργικές δαπάνες των Ενόπλων δυνάμεων είχε προαναγγείλλει την απόλυση των ΕΠ.ΟΠ. και την αύξηση της στρατιωτικής θητείας γιατί δεν υπάρχουν λεφτά!
Όμως για το ΝΑΤΟ, τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και τη Βαλκανική Ταξιαρχία Υπάρχουν Λεφτά!”


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ασύλληπτο! 117 βουλευτές,ζητούν εκατομμύρια αναδρομικά! Όλα τα ονόματα


Πάνω από 3.000 τραπεζικοί λογαριασμοί στο στόχαστρο ελέγχων. Ποιες οι κατηγορίες των καταθετών


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ