Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΡΒΥΛΑ NEWS

Λίγη ...χλωρίνη για το Ρέθυμνο!

23.02.2011 | 12:34
Τι λείπει περισσότερο από τους νεοσύλλεκτους στο Ρέθυμνο; Η χλωρίνη! Όπως τουλάχιστον καταγγέλουν μέσω του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων,το πρόβλημα της καθαριότητας είναι μεγάλο και προστίθεται στο καψόνια. Τι υποστηρίζουν οι νεοσύλλεκτοι:

"Οι  φήμες για το Κέντρο Εκπαίδευσης Πεζικού στο Ρέθυμνο δεν ήταν και τόσο θετικές. Αυστηρότητα, καψόνια, ποινές συνοδεύουν τις ιστορίες από την προηγούμενη ΕΣΣΟ. Ωστόσο οι καταγγελίες εκείνης της περιόδου δημιούργησαν εμφανώς ζήτημα, κάτι που φάνηκε και στις δικές μας πρώτες μέρες. Έκδηλο το άγχος των αξιωματικών που μας καλούν να μη δίνουμε σημασία στα διάφορα blogs, σε φήμες και σε ψέματα. Ένα άγχος που υπάρχει καθημερινά μέχρι και σήμερα. Ένα γράμμα δηλαδή πριν από μήνες έκανε την ιεραρχία του κέντρου προσεκτική, ειδικά τις πρώτες ημέρες.
Σιγά σιγά βέβαια εμφανίστηκαν οι πρώτες απειλές: «θα σας λιώσουμε στο βήμα και στην παρέλαση». Το ημερήσιο πρόγραμμα έγινε εξαντλητικό με συνεχή εκπαίδευση πάντα στο όριο του προβλεπόμενου. Όσο και αν φαίνεται περίεργο το πρόγραμμα είναι τόσο σφιχτό που δεν προλαβαίνουμε να τηρήσουμε βασικούς κανόνες υγιεινής. Πάμε για φαγητό με τις λάσπες χωρίς να πλύνουμε τα χέρια μας, πέφτουμε για ύπνο χωρίς μπάνιο. 280 άτομα σε ελάχιστο χρόνο πρέπει να βολευτούμε σε 12 ντουζιέρες. Έτσι κι αλλιώς το ζεστό νερό φτάνει μόνο για λίγους τυχερούς. Οι εγκαταστάσεις έχουν πολλά προβλήματα, αλλά το βασικότερο θέμα είναι ο συγχρονισμός-συντονισμός που προκύπτει από την σφιχτή τήρηση ενός ανεφάρμοστου για ανθρώπινα όρια προγράμματος.
Επιπλέον υπάρχουν τραγικές ελλείψεις σε καθαριστικά, χλωρίνες κ.τ.λ. Οι τουαλέτες καθαρίζονται με σκέτο νερό! Λοχαγός ομολογεί την κυβερνητική απόφαση για περικοπές. Το αντίστοιχο κονδύλιο από 1000 ευρώ έπεσε στα 200.
Για μια ακόμη φορά μοναδικό τους άγχος να μη γίνουμε ρεζίλι προς τα έξω. Στα πλαίσια αυτά δεν πρέπει να πούμε ούτε στους γονείς μας να φέρουν καμία χλωρίνη μπας και ξεβρομίσουμε"!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ