Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαίνεται ο πόλεμος κατά Ζιαζιά. "Τρώνε" και τον Αρχηγό Στόλου

25.07.2012 | 14:30
Η παραίτηση Ζιαζιά "τίναξε" στον αέρα την "επιχείρηση" επιστροφής αποστράτων στις ΕΔ,προκαλώντας παροξυσμό σε ακραίους κύκλους
οι οποίοι τις τελευταίες ώρες έχουν επιδοθεί σε επικίνδυνο παιχνίδι λασπολογίας του πρώην πλέον Α/ΓΕΣ Κ.Ζιαζιά.Σύμφωνα με πληροφορίες αποστρατεύεται και ο Αρχηγός Στόλου K.Μαζαράκης,απόφαση που αν επιβεβαιωθεί θα προκαλέσει νέες τρικυμμίες.

Στη λεωφόρο Συγγρού επικρατεί αναβρασμός καθώς συγκεκριμένοι απόστρατοι που είχαν προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στις ΕΔ το 2004 ,συνεργάτες του τότε ΥΕΘΑ Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου που τελικά τον οδήγησαν και στην πρόωρη έξοδο από το ΥΕΘΑ ,έχουν κηρύξει πόλεμο κατά του πρώην πλέον Α/ΓΕΣ ,ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.Την οποία η ηγεσία του ΥΕΘΑ θέλει να σβήσει.

Αυτό προκύπτει και από τις δηλώσεις του ΥΕΘΑ Πάνου Παναγιωτόπουλου ,μετά από τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ που επέλεξε τον ανριστράτηγο Κ.Γκίνη ως νέο Α/ΓΕΣ.

" Η παραίτηση του κ. Ζιαζιά ήταν μία προσωπική του επιλογή. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περισσότερο. Απλώς, επειδή ακούω στα ραδιόφωνα διάφορα από το πρωί, δεν υπήρξε ποτέ και δεν ετέθη ποτέ θέμα επιστροφής αποστράτων στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ούτε υπήρξε, ούτε ετέθη από κανέναν",δήλωσε.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ