Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαντινάδες ,ευχές αλλά και σκεπτικισμός στο ΥΕΘΑ.Δείτε το βίντεο

23.12.2011 | 19:24
Ακόμη και οι ευχές της πολιτικής ηγεσίας του ΥΕΘΑ, στέλνουν το μήνυμα ότι το 2012 που έρχεται θα είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο!

Ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος από τον δώμα του ΓΕΝ όπου έγινε η Χριστουγεννιάτικη μικρή γιορτή είπε:

"Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, οι Επιτελείς μας, για να ανταλλάξουμε τις ευχές, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και λεπτή περίοδο που διανύουμε ως χώρα, αλλά πάντοτε μέσα σε πνεύμα αισιοδοξίας και χαράς...

    Είναι στιγμή ευχών. Από την άλλη μεριά, είναι και ώρες που πρέπει όλοι να αντικρίζουμε την αλήθεια κατάματα. Να αναλαμβάνουμε το μέρισμα ευθύνης που μας αναλογεί, έτσι ώστε όλοι μαζί μέσα σε πνεύμα εθνικής ομοψυχίας, ενότητας να βγάλουμε και πάλι την πατρίδα μας μπροστά, η οποία δε θα αργήσει η μέρα - να είστε βέβαιες και βέβαιοι - που θα ξαναβρεί τον βηματισμό τον προσανατολισμό, τον δυναμισμό και την πρόοδό της". 

   


Γάννης Ραγκούσης-ΑΝΥΕΘΑ    

   


“Θα είναι μια δύσκολη χρονιά το 2012. Θα είναι όμως σίγουρα και μια χρονιά που αν όλοι αναλάβουμε, το μέρισμα ευθύνης που μας αναλογεί, όχι με βάση το παρελθόν, θα σας έλεγα ούτε καν με βάση το παρόν, αλλά κυρίως με βάση την ανάγκη για ένα λαμπρό μέλλον των παιδιών μας, πράγμα που οφείλουμε να κάνουμε, τότε, το συντομότερο δυνατόν, θα μπορέσουμε να ξαναβρούμε το χαμόγελο όλων των Ελλήνων μπροστά μας, κατά ένα τρόπο που θα εκπέμπει μήνυμα σιγουριάς και αισιοδοξίας”. 

    

  

Γιώργος Γεωργίου-ΑΝΥΕΘΑ
   

“ Μου είναι δύσκολο ειλικρινά να περιγράψω τι αισθάνομαι. Την τιμή κατ’ αρχήν και τη συγκίνηση να ίσταμαι ενώπιον ανθρώπων με τόση αφοσίωση, με τέτοια παλικαριά και δεν μπορώ να αποφύγω ένα αίσθημα ζήλειας. 

    

   

Μακάρι να ήμουν σαν και εσάς να φυλάξω για μια ώρα έστω τα σύνορά μας, να φυλάξω για μια ώρα έστω το Αιγαίο μας. Ξέρω ότι το κάνετε εσείς, είμαι σίγουρος και το κάνετε με την καρδιά σας, με όλες τις περιπέτειες τις οποίες περνάμε. 

    

   

Δεχθείτε, σας παρακαλώ, τις καλύτερες ευχές μου για καλά Χριστούγεννα και ένα έτος που θα μπορεί να έχει λίγες περισσότερες ελπίδες για εμάς”.

   Κώστας Σπηλιόπουλος-ΥΦΕΘΑ

“ Θέλω να σας ευχηθώ και εγώ χρόνια πολλά, υγεία σε όλους σας, στις οικογένειές σας, στα παιδιά σας και καλή δύναμη, για να ανταπεξέλθουμε όλοι στο καθήκον μας και στις υψηλές απαιτήσεις που επιβάλλουν οι καιροί.

Δι ημών θέλω να ευχηθώ σε όλους τους στρατευμένους, σε όλους τους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, τους στρατιώτες, τους ναύτες και τους αεροπόρους, που υπηρετούν σήμερα την πατρίδα μας να έχουν υγεία πρώτα απ’ όλα”.

Οι γνωστοί βρακοφόροι της Κρήτης ,χόρεψαν στο ΥΕΘΑ και είχαν και μια …μαντινάδα για τον Αβραμόπουλο:

Στο μετερίζι τση τιμής να στέκεις και τσ ευθύνης.
Σήμερα είσαι Υπουργός της Εθνικής Αμύνης.

Ζητούμε η θητεία σας να μην γραφτεί με μύθους,
το ΥΠΕΘΑ να κάνετε ακαδημία ήθους.

Άρωμα Αβραμόπουλου το Υπουργείο έχει,
του σοβαρού πολιτικού που από όλα υπερέχει.

Ετούτη η κυβέρνηση μετριέται και στο βάρος
Μα πρώτα στο πολιτικό θα ζυγιαστεί το θάρρος.

Δείτε το βίντεο με τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΥΕΘΑ

    


Untitled from ΥΠΕΘΑ on Vimeo.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ