Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Α2

Μας φόρτωσαν "σαπάκια" και τώρα μας βγάζουν στο σφυρί! Οργή Βενιζέλου.

12.02.2011 | 15:16
"Να σέβονται από τώρα και στο εξής την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού",κάλεσε ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζελος τους εκπροσώπους της τρόϊκα, οι οποίοι χθες έβγαλαν τη χώρα…στο σφρυρί!
Ο ΥΕΘΑ συνέχισε λέγοντας:
"Ένα πράγμα πρέπει να είναι σαφές από όλους: Ο τόπος αυτός, που διέρχεται τώρα μία βαθιά οικονομική και δημοσιονομική κρίση, έχει πλήρη συνείδηση του προβλήματος. Οι Έλληνες πολίτες, η ελληνική κοινωνία, είναι αυτοί που στηρίζουν τις αναγκαίες αλλαγές. Αυτό που κάνουμε είναι επώδυνο αλλά έχει προοπτική, δίνει ελπίδα στην ελληνική οικονομία, στον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός όμως, μέσω της Βουλής και της Κυβέρνησής του και στο πλαίσιο του Συντάγματος και των δημοκρατικών αρχών, κυβερνά την Ελλάδα. Δεν την κυβερνά και δεν την διαφεντεύει κανείς άλλος. Όσοι βοηθούν την προσπάθειά μας -και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό- ξέρουν πως πρέπει να σέβονται την αξιοπρέπεια και τις ευαισθησίες του ελληνικού λαού".

Ο Ε.Βενιζέλος ,αλλά και οι προκάτοχοί του θα έπρεπε ίσως να προσθέσουν και κάτι ακόμη σημαντικό,το οποίο λόγω των καθηκόντων τους γνωρίζουν πάρα πολύ καλά: αυτοί που "βοηθούν" έχουν εισπράξει από την Ελλάδα τεράστια ποσά ,δισεκατομμύρια των δισεκατομμυρίων ,από:

*ελληνικές παραγγελίες για οπλικά συστήματα πολλά από τα οποία ούτε τα χρειαζόμασταν,ούτε θα τα χρειαστούμε ποτέ.

*ελληνικές παραγγελίες για οπλικά συστήματα,που τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκαν…δεν δούλεψαν.

*ελληνικές παραγγελίες που κράτησαν και κρατούν ανοιχτά τα εργοστάσιά τους ,τις γραμμές παραγωγής και τους εργάτες στη δουλειά τους.

Συνεπώς οι σπουδαγμένοι στην αριθμολαγνεία αλλά στην πραγματικότητα αμόρφωτοι, τροϊκανοί καλό θα είναι να κόψουν τις ανοησίες. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ