Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαχητικό made in Iran δοκίμασε η Τεχεράνη.Δείτε το σε βίντεο.

07.09.2011 | 01:06
 Το Ιράν άρχισε να δοκιμάζει ένα νέου τύπου μαχητικό αεροσκάφος στο πλαίσιο ασκήσεων που διεξάγονται από σήμερα και θα διαρκέσουν 10 ημέρες, μετέδωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο IRNA.

   

Στην διάρκεια των ασκήσεων θα δοκιμαστούν διάφοροι τύποι ιρανικών αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένου του εγχωρίως παραγόμενου μαχητικού Saeqeh («Κεραυνός»). Το αεροσκάφος σύμφωνα με ιρανούς αξιωματούχους είναι παρόμοιο με το F/A-18 Hornet των ΗΠΑ (της εταιρίας McDonnell Douglas).

   
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράν έχουν αυξήσει τις ασκήσεις τους μετά την αναζωπύρωση των φημών περί ενδεχόμενης επίθεσης από το Ισραήλ εναντίον των πυρηνικών εγκαταστάσεων της χώρας.

   

Η Τεχεράνη λέει ότι ο στρατός της δεν εκπαιδεύεται για να επιτεθεί εναντίον οποιασδήποτε ξένης χώρας. Δυτικές χώρες ωστόσο έχουν εκφράσει φόβους ότι ενδέχεται η Ισλαμική Δημοκρατία να επιτεθεί στο Ισραήλ. Οι πύραυλοι Σαχάμπ που διαθέτει έχουν δραστικό βεληνεκές 2.000 χλμ., κάτι που σημαίνει πως μπορούν να πλήξουν οποιοδήποτε σημείο στην επικράτεια του Εβραϊκού κράτους.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ