Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με νέες μηνύσεις απειλεί ο Τσοχατζόπουλος ,μετά τη κατάθεση Χατζηνικολάου.

12.05.2011 | 19:14
Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον Νίκο Χατζηνικολάου ,δίνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος με δήλωσή του ,μετά από τη κατάθεση του δημοσιογράφου στην επιτροπή της Βουλής. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος απειλεί με νέες μηνύσεις.

«Από τα όσα δημοσιεύονται στις αναρτήσεις του ιστότοπου REAL.GR -και άλλων ενημερωτικών μέσων- ως πληροφορίες για την κατάθεση του εκδότη-επιχειρηματία της ενημέρωσης Ν. Χατζηνικολάου, φαίνεται ότι επέλεξε να συνεχίσει και στο Κοινοβούλιο, χωρίς κανένα ενδοιασμό, το βόρβορο λάσπης,- με ασύστολα ψεύδη, με συκοφαντίες, με επίκληση ακόμη και ανύπαρκτων «γεγονότων» και γελοιοτήτων-, που εκτοξεύει μήνες τώρα εναντίον μου, προσβάλλοντας έτσι το κύρος του Κοινοβουλίου και των βουλευτών-μελών της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης.

Μόλις λάβω γνώση των πρακτικών της κατάθεσής του και διαπιστώσω ότι επαληθεύονται τα παραπάνω θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του».

Άμεση ήταν και η ανταπάντηση του γνωστού δημοσιογράφου, με μια λιτή δήλωση: «Δεν θα παρακολουθήσουμε το συνεχιζόμενο παραλήρημα του κ. Τσοχατζόπουλου. Το λόγο έχουν τώρα η Βουλή και η Δικαιοσύνη».

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ