Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Μέχρι τις 7 Απριλίου η απογραφή ασφαλισμένων στο ΓΕΣ. Τι πρέπει να κάνετε

13.03.2012 | 11:38
Ξεκινά στις 19 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως και τις 7 Απρίλιου η απογραφή και η ετήσια θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας των στρατιωτικών και μελών των οικογενειών τους, ως ασφαλισμένων του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ, μέσω της ιστοσελίδας apografi.army.gr.

Για να ενημερωθείτε ή να προχωρήσετε στη διαδικασία απογραφής απαιτείται να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

1. Είσοδος στο apografi.army.gr

2. Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ολοκλήρωση της Απογραφής

3. Ημερομηνίες απoγραφής

4. Αυθεντικοποίηση από το σύστημα της Απογραφής
 
5. Help desk

Από το ΓΕΣ σημειώνουν ότι, μετά τη λήξη της προθεσμίας για απογραφή, ουδεμία έγκριση ή έκδοση εντολών υγειονομικής περίθαλψης θα γίνεται από τα αρμόδια όργανα (ελεγκτές ιατροί - οδοντίατροι και ΕΔΥΠ/Σχηματισμών) εάν δεν υπάρχει στο βιβλιάριο υγείας το σχετικό αποδεικτικό απογραφής - θεώρησης.

Επικόλληση του σχετικού αποδεικτικού απογραφής, το οποίο επέχει και θέση ετήσιας θεώρησης, επί του βιβλιαρίου υγείας, γίνεται με μέριμνα του στρατιωτικού.

Πιο συγκεκριμένα, για τους αξιωματικούς Πολεμικής Διαθεσιμότητας, η απογραφή πραγματοποιείται από 19 Μαρτίου έως και 7 Απριλίου 2012, ανεξαρτήτως ΑΦΜ, είτε από τους ίδιους, μέσω υπολογιστή, είτε από τις παρακάτω υπηρεσίες (κατόπιν αυτοπρόσωπης παρουσίας τους ή εξουσιοδοτούμενου προσώπου) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες:

α. Στην Αθήνα από το ΓΕΣ/ΔΥΓ.

β. Στη Θεσσαλονίκη από το 424 ΓΣΝΕ.

γ. Στην περιφέρεια από τον εγγύτερο Σχηματισμό ή μονάδα (με πρόσβαση στο διαδίκτυο) του Στρατού Ξηράς.

Το λογισμικό του Συστήματος Απογραφής των ασφαλισμένων ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ 2012 σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από το Κέντρο Πληροφορικής Υποστήριξης Ελληνικού Στρατού (ΚΕΠΥΕΣ).

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ