Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μηνύει τους πολιτικούς του αντιπάλους ο Ερντογάν.

30.01.2011 | 00:06
Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κέρδισε 10.000 τ.λ. αποζημίωση μετά από μήνυση που υπέβαλε στον πρόεδρο του κόμματος CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρολγου για ¨προσβολή αξιοπρέπειας¨
Στην εκδίκαση της υπόθεσης στο 12ο Πρωτοδικείο Άγκυρας παρέστησαν ο Μουαμέρ Τζεμάλογλου-δικηγόρος του Ερντογάν, και η Ιλσού Τσατάκ-δικηγόρος του Κιλιτσντάρογλου
Ο δικηγόρος Τζεμάλογλου μιλώντας πρώτος επαναλαμβάνοντας προτεραίους ισχυρισμούς ζήτησε να βγει απόφαση υπέρ του,. Η δικηγόρος Τσατάκ ζήτησε να απορριφθεί η δίκη.
Ο δικαστής Μουσταφά Τσακμάκ αποδεχόμενος εν μέρει την δίκη, αποφάσισε να πληρώσει ο Κιλιτσντάρογλου στον Ερντογάν 10.000 τ.λ. μαζί με τους νόμιμους τόκους.
Στο κείμενο της μήνυσης αναφερόταν πως ο Κιλιτσντάρογλου στις 8 Αυγούστου 2010 σε ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματος στο Ερζιντζάν ¨προσέβαλε με ιδιαιτέρως βαριές προσβολές την αξιοπρέπεια του Ερντογάν¨.
Στο κείμενο περιγράφεται πως ο Κιλιτσντάρογλου είχε πει πως ¨Εγώ είμαι ο Κεμάλ των κατοίκων του Ερζιντζάν, είμαι ο Κεμάλ του λαού. Δόξα των Θεω όμως κανείς δεν μπορεί να με πει πλαστογράφο Κεμάλ, κανείς δεν μπορεί να μου πει πως εμπλέκομαι σε σκάνδαλα με διαγωνισμούς. Το μέτωπο μας είναι καθαρό, η καρδιά μας είναι καθαρή. Δεν είμαστε σαν τον κύριο Ρετζέπ¨.

tourkikanea.gr/2011/01/29/erd-11/

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ