Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μηνύματα "θανάτου" δέχεται ο συγγραφέας Π.Τατσόπουλος!

03.02.2011 | 17:28
Το να μην σ΄ αρέσει το ντοκιμαντέρ 1821, είναι λογικό. Το να διαφωνείς με την οπτική γωνία από την οποία οι δημιουργοί του βλέπουν την Επανάσταση του 21,είναι δικαίωμα αναφαίρετο. Αλλά να απειλείς τη ζωή του συγγραφέα Π.Τατσόπουλου, είναι απλά παράνοια!

Ο συγγραφέας δέχεται μηνύματα "θανάτου" στον υπολογιστή του και όπως και να το κάνουμε δεν είναι ευχάριστο συναίσθημα να σε απειλούν. Βέβαια για να φθάσουμε σ΄αυτό το ακραίο σημείο,βοήθησαν κάποια ατυχέστατα δημοσιεύματα και αναρτήσεις στο διαδίκτυο, που εκμεταλλεύτηκαν το επίσης ατυχές χιούμορ του συγγραφέα και τον παρουσίασαν ούτε λίγο,ούτε πολύ να υποστηρίζει ότι ο Κολοκοτρώνης ...ήταν gay!

Τέτοιο πράγμα δεν υποστήριξε ποτέ ο συγγραφέας, έγραψε όμως σε διαδικτυακή του συνομιλία ότι "αν πείσουμε τους Ιταλούς ότι ο Τζιανκάρλο,Τζιαφράνκο θα πείσουμε και τους Έλληνες ότι ο Κολοκοτρώνης ,είχε γκόμενο...".

Λίγες ώρες αργότερα ο κ.Τατσόπουλος παραδέτχηκε ότι "ήταν το πιο ηλίθιο αστείο της ζωής του", αλλά η αναπαραγωγή της διαστρεβλωμένης είδησης είχε κάνει τη ζημιά της.
Tags: HOT

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ