Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Μπορεί να είναι και πάνω από 35 τρις κυβικά το φυσικό αέριο στη Κύπρο",δηλώνει η ΥΠΕΞ

07.05.2012 | 22:57
Οι ποσότητες φυσικού αερίου στην περιοχή μας μπορεί να είναι πολύ περισσότερες, δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών, Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Νoble για 35 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου.
 
Η κ. Μαρκουλλή σημείωσε χαρακτηριστικά ότι οι εκτιμήσεις της Νoble για 35 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, βρίσκονται εντός των πλαισίων και δικών μας αλλά και προηγουμένων εκτιμήσεων, προσθέτοντας ότι μπορεί να είναι και πολύ περισσότερες.
 
Ιδιαίτερη σημασία απέδωσε η υπουργός Εξωτερικών και στην πρόσφατη παρουσία της σε παγκόσμιο φόρουμ στην Ουάσιγκτον το οποίο διοργάνωσε η αμερικανο-εβραϊκή επιτροπή. Μια συνάντηση στην οποία προσκεκλημένοι ήταν επίσης οι υπουργοί Εξωτερικών της Γερμανίας και του Καναδά, όπως και ο Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου.
 
Με το Ισραήλ, επισήμανε απόψε η κ. Μαρκουλλή στο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ, έχουμε την ίδια αντίληψη για το ρόλο που επιδιώκει η Τουρκία για τον εαυτό της στο χώρο της Μ. Ανατολής: Μια χώρα που καταπατά βάναυσα κυριαρχικά δικαιώματα ενός ανεξάρτητου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ