Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυστήριο στο Άρλινγκτον,με μια φωτογραφία μέσα σε τάφο! Ποια ήταν η εξήγηση.

20.08.2011 | 10:26
Μία απίστευτη ιστορία αποκάλυψε η Washington Post και τελικά βρήκε και τη λύση του μυστηρίου που είχε προκύψει στο στρατιωτικό νεκροταφείο του Άρλινγκτον!

Ανοίγοντας τεφροδόχους στις οποίες υπήρχε η στάχτη νεκρών που είχαν αποτεφρωθεί,βρήκαν μία φωτογραφία νεαρής κοπέλας την ώρα που έκανε πατινάζ στο πάγο!

Ήταν σαφές από τη φωτογραφία ότι η κοπέλα συμμετείχε σε κάποιο επίσημο αγώνα. Οι υπηρεσίες του αμερικανικού στρατού προσπαθούσαν επί πολλούς μήνες να βρουν τη κοπέλα της φωτογραφίας και να λύσουν το μυστήριο. Απευθύνθηκαν σ΄ ολα τα σωματεία καλλιτεχνικού πατινάζ και στις αρχές που διοργανώνουν τουρνουά. Δεν κατάφεραν τίποτα. Τελικά χρησιμοποίησαν τη μεγάλη αμερικανική εφημερίδα. Έδωσαν τη φωτογραφία και το ρεπορτάζ και μέσα σε λίγες ώρες η μητέρα της κοπέλας είχε επικοινωνήσει με τους ρεπόρτερς!

Πρόκειται για τη 19χρονη Ρέϊτσελ Στέτσερ! Η φωτογραφία της βρισκόταν στη τεφροδόχο της γιαγιάς της με την οποία είχε πολύ ιδιαίτερη σχέση. Και το πιο παράδοξο; Οι στρατιωτικοί έψαχναν τη Ρέϊτσελ η οποία ενδιαφέρεται να ακολουθήσει στρατιωτική καριέρα στην αεροπορία!
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ