Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΔ κατά Βενιζέλου για την κλοπή των εκρηκτικών.

12.04.2011 | 21:07
Ο  Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας, με αφορμή τη διπλή κλοπή εκρηκτικών από πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, δήλωσε:

«Μείζον θέμα προκύπτει από τη διπλή κλοπή ποσότητας εκρηκτικών και πυροκροτητών μέσα από πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Εγείρονται ζητήματα που αγγίζουν τόσο την ασφάλεια των μονάδων και τη φύλαξη ειδικών χώρων ασφαλείας, όσο και θέματα πειθαρχίας, αφού ο δράστης της κλοπής είναι μόνιμος υπαξιωματικός του Π.Ν.

Ερωτήματα επίσης γεννιούνται, αφού η κλοπή δεν έγινε αμέσως αντιληπτή, πράγμα που σημαίνει ότι οι διαδικασίες ελέγχου και καταμέτρησης στις συγκεκριμένες τουλάχιστον μονάδες, έγιναν πλημμελώς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Καλούμε την κυβέρνηση να διερευνήσει σε βάθος το συμβάν, να μεριμνήσει για την ορθή τήρηση των διαδικασιών στις Ένοπλες Δυνάμεις και να εξασφαλίσει ότι τέτοια απαράδεκτα γεγονότα, που εκθέτουν τη χώρα, δεν θα ξανασυμβούν στο μέλλον.

Είναι καιρός η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να συνειδητοποιήσει την ευθύνη που έχει αναλάβει απέναντι στον Ελληνικό λαό και να σταματήσει τον κατήφορο που, με τις πολιτικές της, έχει σπρώξει τις Ένοπλες Δυνάμεις». 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ