Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ν.Μιχαλολιάκος για το άρμα του Πολυτεχνείου και το δαχτυλίδι της συζύγου που σοκάρει.Βίντεο

18.05.2012 | 08:57
Η φωτογραφία είναι από ΤΑ ΝΕΑ.Είναι το δαχτυλίδι που φορούσε χθες στη Βουλή η κα. Ελένης Ζαρούλια, βουλευτής  της Χρυσής Αυγής και σύζυγος  του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, πρόκειται για τον Σιδηρούν Σταυρό, το σύμβολο του γερμανικού μιλιταρισμού.

Ο εν λόγω σταυρός ήταν από τα ανώτερα παράσημα του πρωσικού και αργότερα του γερμανικού στρατού. Τον επανέφερε ως παράσημο ο Χίτλερ στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Τι λέει για το Πολυτεχνείο ο Ν.Μιχαλολιάκος

«Δεν πλάκωσε κανένα τανκς τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο. Αυτή είναι μεγάλη παραμύθα, σταματήστε την» δηλώνει ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε συνέντευξή του που θα μεταδοθεί απόψε τα μεσάνυχτα από τον Alpha.

«Ήταν ο υπίλαρχος Μελάς εκεί, ο οποίος αθωώθηκε γι’ αυτή την ιστορία. Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο» λέει για τη νύχτα που το τανκ έριξε την πύλη και μπήκε στο Πολυτεχνείο και το χαρακτηρίζει «κυρίαρχο μύθο της μεταπολιτευτικής προπαγάνδας».

«Υπάρχει πόρισμα της Δικαιοσύνης που λέει ότι υπήρξαν θύματα εκτός του χώρου του Πολυτεχνείου», συνεχίζει και προσθέτοντας: «Το παραμύθι του Πολυτεχνείου καλά κράτησε. Οι άνθρωποι που το πουλήσανε, φορώντας χακί αμπέχονα και σοσιαλισμό, βρεθήκανε μετά στην πλουτοκρατία, στα χρηματιστήρια, να τρώνε στα σινιέ εστιατόρια στο Κολωνάκι».

Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλά και για τη χούντα της 21ης Απριλίου, λέγοντας ότι δεν είναι το απόλυτο κακό όπως παρουσιάζεται. «Ζώντας τη σημερινή κατάσταση και ακούγοντας κάποια πράγματα δε νομίζω ότι ήταν το απόλυτο κακό όπως παρουσιάζεται», λέει ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής.
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ