Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21.12.2011 | 02:50

Νέα εμπλοκή με το πτητικό.Ερώτηση στη Βουλή από την Ν.Μπακογιάννη

Από δω το πάνε από κει το φέρνουν το πτητικό επίδομα ,όλο και το κουτσουρεύουνε! Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμααχίας Ντόρα Μπακογιάννη κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή
Από δω το πάνε από κει το φέρνουν το πτητικό επίδομα ,όλο και το κουτσουρεύουνε! Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμααχίας Ντόρα Μπακογιάννη κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή στην οποία αναφέρει:

“Πριν λίγο καιρό αναγνωρίσθηκε ότι το πτητικό επίδομα δεν πρέπει να περικοπεί στα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας. Σύμφωνα με νεότερη διάταξη το επίδομα συνυπολογίζεται πλέον στο περιοριστικό όριο των αποδοχών (3.000 ευρώ), βάσει των οποίων καταβάλλονται τα επιδόματα εορτών και άδειας.

Στα επιδόματα αυτά συμπεριλαμβάνονται και τα καταβαλλόμενα επιδόματα κινδύνου που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ.2, του άρθρου 3, του Ν.2448/96, για τα οποία εφόσον αφορούν χρονικά διαστήματα με διαφορά  του ενός μηνός (π.χ. εξάμηνο) θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ο επιμερισμός τους σε μηνιαία βάση.
Για την εξαίρεση του πτητικού και των λοιπών επιδομάτων κινδύνου από τις αποδοχές με βάση τις οποίες προσδιορίζεται το ύψος των επιδομάτων εορτών (Χριστουγέννων, Πάσχα) και αδείας, η ΓΔΟ-ΣΥ/ΔΟ1 με το (ε) όμοιο γνωστοποίησε, ότι για να ρυθμισθεί το αίτημα απαιτείται ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας και ότι  υπό τις παρούσες δημοσιονομικές συνθήκες, η προώθηση ρυθμίσεων που συνεπάγονται πρόσθετο κόστος ή απώλεια εσόδων στον κρατικό Π/Υ, νομοτελειακά  θα πρέπει να αποκλεισθεί.
  Κατόπιν των παραπάνω ερωτώνται οι κκ. Υπουργοί:
     Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε προκειμένου να διασφαλισθεί η ορθή καταβολή του πτητικού  επιδόματος στα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας”.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ