Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες αποκαλύψεις από τη Milliyet:Μυστική έκθεση για επίθεση σε ελληνικό στρατόπεδο και εμπρησμούς

29.12.2011 | 12:37
Συνέχεια στο θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μ. Γιλμάζ για εμπρησμό ελληνικών δασών δίνει η τουρκική εφημερίδα Milliyet.

Ο Can Dundar, αρθρογράφος της τουρκικής εφημερίδας, αναφέρεται σε μυστική έκθεση, σύμφωνα με την οποία έγινε «επίθεση» Τούρκων σε ελληνικό στρατόπεδο της Λαμίας, πέραν των πυρκαγιών σε ελληνικά δάση σε τουριστικές περιοχές, όπως η Κρήτη και η Ρόδος.

Διερωτάται, πάντως, «από ποιόν έγινε γνωστό αν γίνονταν όλα αυτά και αν πραγματικά είναι αλήθεια η επίθεση σε στρατόπεδο της Λαμίας, οι πυρκαγιές σε ελληνικά δάση σε τουριστικά μέρη όπως η Κρήτη και η Ρόδος». Ο ίδιος επικαλείται μυστική έκθεση που ήρθε στην επιφάνεια, αφού σύμφωνα και με τον ίδιο, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.

«Μετά τις πυρκαγιές, τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που εξερράγησαν σε ελληνικά νησιά, όλα σταμάτησαν, διότι για κάποιο διάστημα τότε, η Αθήνα βρισκόταν υπό την προστασία του PKK και όλα τελείωσαν», αναφέρεται στο δημοσίευμα. Και συνεχίζει: «Κάθε κράτος έχει βρώμικα μυστικά, αλλά οι πολίτες, Έλληνες και Τούρκοι, έχουν το δικαίωμα να μάθουν, τι συμβαίνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φ.Κρανιδιώτης εναντίον Σ.Δήμα για τις αποκαλύψεις Γιλμάζ

Γιατί μίλησε τώρα ο Γιλμάζ για τους εμπρησμούς;Μια εξήγηση

Λαφαζάνης: Μη πειστική η ανασκευή των δηλώσεων Γιλμάζ

Η σύλληψη ενός Τούρκου πράκτορα στη Κρήτη και πως αφέθηκε ελεύθερος!

Να ανασύρουν επειγόντως τις δικογραφίες εμπρησμών διέταξε ο εισαγγελέας μετά τις δηλώσεις Γιλμάζ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ