Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες συλλήψεις για τρομοκρατία!

13.01.2011 | 18:06
Πληροφορίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι έγιναν τρεις συλλήψεις καταζητούμενων και νέων προσώπων για συμμετοχή στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το επόμενο χρονικό διάστημα επίκεινται και νέες συλλήψεις ατόμων.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες από το αρμόδιο υπουργείο, οι τρεις συλλήψεις έγιναν στις περιοχές του Ταύρου, των Εξαρχείων και του Παγκρατίου. Την ίδια ώρα, «κόκκινος» συναγερμός επικρατεί στην Αντιτρομοκρατική ενόψει της έναρξης της δίκης των κατηγορούμενων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Κατά πάσα πιθανότητα, η δίκη θα διεξαχθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, στον ίδιο χώρο όπου εκτυλίχθηκε η δίκη του «συνδικάτου του εγκλήματος» για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Εκείνο που θέλουν να αποφύγουν πάση θυσία οι αστυνομικές αρχές είναι το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης κατά δικαστικών λειτουργών και ενδεχόμενα μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων.

Για αυτό και σε... κλοιό προστασίας δεν έχουν ενταχθεί μόνο δικαστικοί που έχουν ασχοληθεί με θέματα τρομοκρατίας αλλά και άλλοι που έχουν εκδικάσει υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου.

Τα σπίτια των πιθανών στόχων επιτηρούνται από δεκάδες περιπολικά. Χαρακτηριστικό του συναγερμού που έχει σημάνει το γεγονός πως η φρουρά του κάθε ανώτατου δικαστικού ξεπερνά τα 10-15 άτομα. Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται και σε δικαστήρια και φυλακές.

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ