Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Νεκρός ο γιος του Καντάφι,Χαμίς",λένε οι εξεγερμένοι.

30.08.2011 | 01:20
O Χάμις, γιος του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι, σκοτώθηκε σε μάχη κοντά στην Τρίπολη, δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματικός των Λίβυων αντικαθεστωτικών.Ο συνταγματάρχης Αλ Μάχντι Αλ Χαράγκι, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την Ταξιαρχία της Τρίπολης του στρατού των εξεγερμένων, προσέθεσε ότι είχε επιβεβαίωση ότι ο Χάμις τραυματίστηκε άσχημα σε μάχη κοντά στο Μπεν Ουάλιντ και το Ταρχόνι.

Στη συνέχεια διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του και τον έθαψαν στην περιοχή, σημείωσε ο Αλ Χαράγκι, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω σχετικά με το πότε πέθανε ο γιος του Καντάφι.

Ο Χαμίς είχε κατηγορηθεί ότι ήταν υπεύθυνος για την  εν ψυχρώ εκτέλεση 55 αιχμαλώτων, τα αποτεφρωμένα πτώματα των οποίων βρέθηκαν μέσα σε αποθήκη.Η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει ενδείξεις ότι ο συνταγματάρχης Μουάμαρ Καντάφι έχει εγκαταλείψει τη Λιβύη, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

"Αν γνωρίζαμε πού βρίσκεται, θα το λέγαμε στις δυνάμεις των αντικαθεστωτικών", προσέθεσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το πού βρίσκεται ο Καντάφι, ο οποίος διαφεύγει από την περασμένη εβδομάδα που οι αντικαθεστωτικοί πήραν τον έλεγχο της Τρίπολης. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ