Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο σοκ!Από 110 έως 180 μείον οι συντάξεις των αποστράτων!

24.04.2012 | 14:13Σοκ για τους απόστρατους που είδαν να παίρνουν στα χέρια τους συντάξεις μειωμένες από 110 έως 180 ευρώ!

Πρόκειται για τη περικοπή του 12% την οποία ανέμεναν μετά από τις εκλογές ,αλλά φαίνεται ότι τα κόμματα -και ειδικά τα δύο μεγάλα- δεν μπόρεσαν να “κρατήσουν” το μέτρο,αφού στα οικονομομικά -κι όχι μόνο- κουμάντο κάνουν άλλοι.

Η αναστάτωση που έχει προκληθεί είναι μεγάλη γιατί πλέον η οικονομική πραγματικότητα για όλο το κόσμο και για τους απόστρατους,δεν επιτρέπει τέτοιου είδους δυσάρεστες εκπλήξεις και αιφνιδιασμούς.Ο προγραμματισμός κάθε νοικοκυριού γίνεται με υπολογισμό και του τελευταίου ευρώ και μειώσεις της τάξεως των 110 και των 180 ευρώ αποτελούν σοκ!

Καμία απάντηση ή διευκρίνηση από το ΥΕΘΑ να αναμένουν οι απόστρατοι ή θα ακολουθήσουν πάλι τη τακτική του Πόντιου Πιλάτου “δεν φταίμε εμείς,απευθυνθείτε στο υπουργείο Οικονομικών”.

Το βέβαιο είναι ότι αυτή η περικοπή θα έχει επίδραση στην εκλογική συμπεριφορά των απόστρατων.Πως θα το αποφασίσουν προφανώς οι ίδιοι. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ