Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Αθλητικά

Νιόπλιας τέλος για ΠΑΟ. Αναλαμβάνει προσωρινά ο ...ΓKΜΟΧ !!!!

15.11.2010 | 12:20
Οι τίτλοι τέλους στην συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Νιόπλια έπεσαν στο γραφείο του Νικόλα Πατέρα, στο Κολωνάκι. “Φεύγω σαν φίλος”, δήλωσε ο Κοζανίτης τεχνικός. Ο Γιάτσεκ Γκμοχ, μέχρι νεωτέρας, στο τιμόνι. Ποιες περιπτώσεις κοιτάζουν οι “πράσινοι”.
Να περάσει ο επόμενος

Περίπου μισή ώρα κράτησε το ραντεβού μεταξύ του Νίκου Νιόπλια και του Νικόλα Πατέρα. Αμέσως μετά το τέλος, ο τέως πλέον προπονητής του τριφυλλιού ευχαρίστησε με δηλώσεις του τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως το διαζύγιο "βγήκε" κοινή συναινέσει.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι έπειτα από συνάντηση του Προέδρου, κ. Ν. Πατέρα με τον προπονητή της ομάδας, κ. Ν. Νιόπλια, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον κ. Νιόπλια για την προσφορά του στην ομάδα και τη συμβολή του στην κατάκτηση του περσινού double και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Ο κ. Νιόπλιας, αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, την οποία ανταπέδωσα αφιερώνοντας πλήρως τις προσπάθειές μου στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου, αλλά και στην ιστορία της ομάδας, όπως η κατάκτηση του περσινού double και εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να επαναλάβει αντίστοιχες επιτυχίες και φέτος γιατί της αξίζει. Φεύγω σαν φίλος με την πεποίθηση ότι ενέργησα πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική του επιτυχία”.
Αμέσως μετά η  ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώσε ότι χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Γιάτσεκ Γκμοχ, ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Είμαι στρατιώτης στην υπηρεσία του Παναθηναϊκού για όσο μου ζητηθεί. Δεν είναι ώρα για δηλώσεις, αλλά για σκληρή δουλειά".

 

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ