Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντροπή!Βάζουν τους υποψήφιους των στρατιωτικών σχολών να πληρώσουν τις ιατρικές εξετάσεις

26.05.2012 | 00:01Είναι απίστευτοι όσο και απαράδεκτοι! Σύμφωνα με όσα καταγγέλει ο τομέας Άμυνας και Ασφάλειας του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων “ οι μαθητές που είναι υποψήφιοι για τις Στρατιωτικές Σχολές τις Σχολές Αστυνομίας εξαναγκάζονται να πληρώνουν τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται στα νοσοκομεία της χώρας.

Αν και οι εξετάσεις είναι υποχρεωτικές σύμφωνα με την προκύρηξη των Στρατιωτικών Σχολών, ζητούν από τους υποψηφίους περίπου 60€ οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι ως προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους ή και ανασφάλιστοι.
Ο Τομέας Άμυνας και Ασφάλειας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ζητεί να δοθεί άμεση λύση από τα Υπουργεία Παιδείας και Άμυνας ώστε οι υποψήφιοι
μαθητές να εξετάζονται δωρεάν από τα Δημόσια και Στρατιωτικά νοσοκομεία και να επιστραφούν τα χρήματα σε όσους ήδη έχουν πληρώσει.

Αυτό είναι ένα ακόμη μέτρο που πλήτει την ελληνική οικογένεια σε χαλεπούς οικονομικούς καιρούς”,λέει σε δήλωσή του ο επικεφαλής του τομέα Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας Αρχιπλοίαρχος Π.Ν (ε.α) Πολίτης Βασίλειος

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ