Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Αβραμόπουλος στον Έβρο,με Έλληνες ,Τούρκους και "πέντε μάγκες από το Πειραιά".ΦΩΤΟ

14.12.2011 | 18:25
Στον Έβρο ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος,άρχισε από τώρα να ακούει κάλαντα ,να μοιράζει άδειες αλλά και πέρασε  απέναντι για να κάνει δώρα στους Τούρκους.

Στο φυλάκιο Γέφυρα στους Κήπους Έβρου περίμεναν τον ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλο οι αξιωματικοί και στρατεύσιμοι. Οι στρατιώτες του τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων, πλαισιωμένοι από την ορχήστρα.Ο Υπουργός ρώτησε τα μέλη της ορχήστρας εάν ξέρουν ένα αγαπημένο του ρεμπέτικο με τίτλο «5 μάγκες στον Περαία».

Θεώρησε ότι οι πιθανότητες να το ήξεραν είναι ελάχιστες, καθώς όπως τους είπε πριν από χρόνια είχε ρωτήσει σε μια τηλεοπτική εκπομπή τον αείμνηστο Γρηγόρη Μπιθικώτση και «τον είχε πιάσει αδιάβαστο».

Ο κιθαρίστας της ορχήστρας όμως το ήξερε και έτσι «ανάγκασε» τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να του δώσει 5 μέρες άδεια!Ήταν δε τόσο καλή η – αποτελούμενη από στρατιώτες – ορχήστρα που ο ΥΕΘΑ σχολίασε:

«Εσείς οι μουσικοί έχετε πολύ ωραίο τρόπο να συντονίζεστε. Μακάρι να δούλευε έτσι και το κράτος».


Μια ψησταριά και βιβλία έκανε δώρο στο προσωπικό του Φυλακίου Γέφυρας Κήπων ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Μερίμνησε μάλιστα προσωπικά για το ποιος θα αναλάβει να χειρίζεται την ψησταριά.
Ρώτησε λοιπόν εάν υπήρχε κάποιος Ρουμελιώτης, Ηπειρώτης ή Πελοποννήσιος να αναλάβει τον «ευαίσθητο» αυτό τομέα.

Τότε εμφανίστηκε μπροστά του ένας στρατιώτης από την Καλαμάτα, ο οποίος και χρίσθηκε ψήστης της μονάδας επίσημα και μάλιστα με «υπουργική απόφαση».
Επισκέφθηκε και το τουρκικό φυλάκιο

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφθηκε και το Τουρκικό Φυλάκιο στη Γέφυρα.

Εκεί χαιρέτησε τους Τούρκους στρατιώτες και τον επικεφαλής Αξιωματικό, στον οποίο και παρέδωσε δώρο ένα μαρμάρινο ανάγλυφο χειραψίας για τον Τούρκο ομόλογό του Ισμέτ Γιλμάζ, σε ένδειξη φιλίας και αδελφοσύνης.

Τόνισε μάλιστα ότι τους συνδέει προσωπική φιλία, ότι είχαν πρόσφατα τηλεφωνική επικοινωνία και ότι ελπίζει να τους δοθεί η ευκαιρία να συναντηθούν σύντομα.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ