Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Ο Βενιζέλος στη μάχη της Θράκης...

12.11.2010 | 16:07
Και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος στη μάχη της Θράκης. Από την Αλεξανδρούπολη κι αφού είχε επιθεωρήσει μονάδες του Δ΄Σώματος Στρατού, ο κ.Βενιζέλος έκανε δήλωση στήριξης του υποψήφιου περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη,που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ:
«Στο διάλειμμα των επιθεωρήσεων που έκανα, είχα την ευκαιρία να συσκεφθώ με τα τοπικά μας στελέχη εδώ στον Έβρο. Η μεταρρύθμιση του Καλλικράτη είναι πάρα πολύ μεγάλη. Την Κυριακή καλούνται οι περιφέρειες της χώρας μας να χειραφετηθούν διοικητικά και αναπτυξιακά και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Σε κάθε περιοχή - αλλά ιδίως γι αυτή την περιοχή - έχουμε ένα σημαντικό υποψήφιο με τεράστια εμπειρία, τον Άρη Γιαννακίδη που μπορεί να αναλάβει την ευθύνη αυτής της υπόθεσης. Είναι ένας δοκιμασμένος και επιτυχημένος Νομάρχης και πιστεύω ότι θα τιμηθεί από τον Θρακιώτικο λαό και τον λαό της Καβάλας και της Δράμας κι έτσι θα δώσει υπόσταση σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση της περιφερειακής αυτοδιοίκησης».

Η μάχη δύο 24ωρα έχει ανάψει για τα καλά στη Θράκη και το βέβαιο είναι ότι οι "εχθροπραξίες" δεν πρόκειται να σταματήσουν ακόμη και μετά την ανάδειξη του νικητή το βράδυ της Κυριακής. Τα όσα ακούστηκαν δημόσια ή παρασκηνιακά στη Θράκη θα αποτελέσουν σίγουρα θέμα σηζήτησης και κανονικά θα έπρεπε να γίνουν και αντικείμενο έρευνας.

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ