Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Έλληνας σμήναρχος που έχει μηνύσει τον εαυτό του για εγκλήματα πολέμου!

14.01.2011 | 07:22

'Έλληνας απόστρατος πλέον σμήναρχος ζητάει να τον δικάσουν για "εγκλήματα πολέμου στο Αφγανιστάν"! Την ιστορία μας μεταφέρει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και είναι αλήθεια ότι έχειπολυ ενδιαφέρον.

"Πρόκειται για τον σμήναρχο εν αποστρατεία της πολεμικής αεροπορίας Αντώνη Φορλίδα, ο οποίος προσφεύγει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ζητώντας να τον δικάσουν για εγκλήματα πολέμου, που διέπραξε στο Αφγανιστάν!

Ως γνωστόν, ένας από τους ρόλους που είχε ανατεθεί στο ελληνικό εκστρατευτικό σώμα που συμμετέχει στις κατοχικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ ήταν ο έλεγχος του κρίσιμου αεροδρομίου της Καμπούλ.

Ο κ. Φορλίδας ήταν το 2005 στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου της Καμπούλ ως προϊστάμενος τηλεπικοινωνιών.

Σύμφωνα με τις συγκλονιστικές του καταγγελίες, που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας, στο δεύτερο όροφο του κτιρίου αυτού, οι Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις είχαν βάλει 50 παιδιά σαν ανθρώπινη ασπίδα για να μην χτυπήσουν τον πύργο ελέγχου οι Ταλιμπάν.

Οι δυνάμεις της ISAF εκτελούσαν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο μετατροπής των ορφανών Αφγανόπουλων σε ανθρώπινες ασπίδες που αποδεικνύεται από το ότι οι πράκτορες των Αμερικανών είχαν διαδώσει το γεγονός στους Ταλιμπάν για να μην γίνει στόχος το αεροδρόμιο της Καμπούλ, το οποίο χρησιμοποιούνταν και ως στρατιωτική βάση από τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ.

Η συμμετοχή του ελληνικού στρατού στα Νατοϊκά εγκλήματα και η γνώση της δραματικής καθημερινότητας που βιώνει ο αφγανικός λαός μπορεί να αποκρύπτεται από τις κυβερνήσεις και την ενσωματωμένη δημοσιογραφία των δυτικών ΜΜΕ, προκαλούν όμως συχνά τεράστια κρίση συνείδησης στα στελέχη που απάρτισαν αυτές τις αποστολές.

Ο σμήναρχος Αντώνης Φορλίδας συγκλονισμένος από όσα είδαν τα μάτια του, γεμάτος τύψεις και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα ορφανά, τη δυστυχία των οποίων βίωσε, από την ημέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα δεν μπορεί να ησυχάσει.

Προσπάθησε επανειλημμένα να γνωστοποιήσει τι πραγματικά σημαίνει νατοϊκή κατοχή του Αφγανιστάν και αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι το 60% των αμερικανικών και νατοϊκών  επιδρομών στο Αφγανιστάν καταλήγουν σε μαζικές δολοφονίες αμάχων.

Κάτω από το βάρος των τύψεων καταλήγει να πει ότι «Δεν πατούσα εγώ το κουμπί, αλλά έκανα το έγκλημα να συμμετέχω σε αυτές τις δολοφονίες και γι' αυτό τώρα ζητάω να δικαστώ και να φυλακιστώ ως εγκληματίας πολέμου»!

Βεβαίως, η γεμάτη ανθρωπιά στάση του βρίσκεται σε εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία από την στάση που κρατούν οι κυβερνήσεις των κρατών μελών του ΝΑΤΟ, οι πολιτικές και στρατιωτικές ηγεσίες που έστειλαν και στέλνουν χιλιάδες Μισθοφόρους, εξοπλισμένους με τα πιο σύγχρονα και καταστροφικά όπλα να καταστείλουν την αφγανική αντίσταση, δολοφονώντας συχνά αμάχους και παιδι".
Ο απόστρατος σμήναρχος ζει πλέον στο Πήλιο.

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ