Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ο Ερντογάν διαβάζει προσευχές! Δείτε το βίντεο!

03.03.2011 | 08:16
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Σπαει κάθε ρεκόρ στο διαδίκτυο στην Τουρκία, το ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να διαβάζει προσευχές απο το Κοράνι, για έναν γνωστό του που έχει πεθάνει. Αρχικά όλοι θεώρησαν οτι οι εικόνες αυτές που είναι απο κινητό τηλέφωνο, είναι απο την επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού στο σπίτι της οικογένειας του Νετζμετίν Ερμπακάν που πέθανε την Κυριακή. Ολοι θεώρησαν οτι ο Ερντογάν διάβασε προσευχές για τον "πνευματικό του πατέρα"

Ομως καθώς το βίντεο κυκλοφόρησε , αποκαλύφθηκε οτι οι εικόνες είναι λιγο παλαιότερες. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γυριστεί πριν απο λίγους μήνες , οταν ο Ερντογάν είχε ενημερωθεί οτι απεβίωσε ένας φίλος του στη Ριζούντα, και είχε επισκεφθεί το σπίτι της οικογένειας του, για να τους συλληπηθεί και εκεί άρχισε να διαβάζει τις προσευχές.

Στις εικόνες ο Ερντογάν εμφανίζεται να διαβάζει στα Αραβικά όλες τις προσευχές, χωρίς να κρατά στα χέρια του κάποιο βιβλίο.
Ο τούρκος πρωθυπουργός είναι απόφοιτος ιερατικής σχολής, δεν χάνει σχεδόν καμία προσευχή της Παρασκευής, έκανε εξαίρεση και δεν πηγε στην προσευχή στη συνάντηση του με τον Γιώργο Παπανδρέου στο Ερζερούμ, η συζυγος του και οι κόρες του είναι μαντιλοφορούσες.
Πολιτικοί του αντίπαλοι τον κατηγορούν οτι φροντίζει να κυκλοφορούν τέτοιες εικόνες , λίγους μήνες πριν τις εκλογές για να καταφέρει να "αρπάξει" ψήφους απο την συντηρητική πλειοψηφία των Τούρκων.Δείτε το βίντεο.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ