Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ερντογάν επιδοτεί...το "Κισμέτ"!

07.04.2011 | 11:00

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

H τουρκική κυβέρνηση ανακοίνωσε οτι θα στηρίξει οικονομικά τον τομέα των υπηρεσιών , όπως κάνει στις εξαγωγές , για να αυξηθούν οι εισπράξεις απο τον τομέα αυτών.

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του υπουργού που τόνισε οτι τα επόμενα χρόνια μόνο απο τις τουρκικές τηλεοπτικές σειρές που θα πωληθούν στο εξωτερικο κάθε χρόνο η Τουρκία θα κερδίζει περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια! Δηλαδή σειρές όπως το "Κισμέτ" που προβάλλεται στη χώρα μας , γίνονται ενας σημαντικός τομέας που η Τουρκία ελπίζει να κερδίζει τεράστια ποσά.

Ο τούρκος υπουργός Επικρατειας αρμόδιος για τις εξαγωγές Ζαφέρ Τσαγαγιάν ανακοίνωσε πως τα επόμενα 5 χρόνια το κράτος θα επιδοτεί με 100 εκατομμύδια δολάρια τους τομείς υπηρεσιών, υγείας και λειτουργικών συστημάτων και δήλωσε " μετά απο τη βοήθεια αυτή απ' αυτούς τους τομείς ελπίζουμε να κερδίζουμε 10 δισ. δολάρια το χρόνο".
Ο τούρκος υπουργός ανακοίνωσε επίσης όποια οτυρκική εταιρεία θέλει να προβάλλει την εταιρεία στο εξωτερικό όλα τα έξοδα της για διαμονή, μετακίνηση, προβολή θα επιδοτηθούν κατα 50% μέχρι του ποσού των 300.000 δολαρίων!
Οι επιδοτήσεις αφορούν τον τομέα υγείας, σειρών και ταινιών και εκπαίδευσης.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ