Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Ο Ερντογάν,μεγαλύτερος πολιτικός της Τουρκίας,μετά το Κεμάλ"!

15.06.2011 | 11:19
  “Με την Τουρκία έχουμε μία «λυκοφιλία». Είμαστε σύμμαχοι στα χαρτιά, έχουμε σήμερα και την ατυχία, όμως, η Τουρκία να έχει το μεγαλύτερο ηγέτη από την εποχή του Κεμάλ και δε μπορώ να πω ότι κι εμείς έχουμε την ίδια τύχη”,είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης,μιλώντας στη Βουλή,στη συζήτηση που έγινε για τη νέα δομή του ΝΑΤΟ.


Ο κ.Καρατζαφέρης στήριξε Βενιζέλο,λέγοντας ότι η μετατροπή του Στρατηγείου της Σμύρνης σε χερσαίο δεν αποτελεί πρόβλημα και κλείνοντας την ομιλία του έριξε άλλη μία βόμβα για την επιλογή του Κωνσταντίνου Καραμανλή να βγάλει την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ :

   

“ Είχαμε την ατυχή εκείνη έκβαση με τον Καραμανλή να μείνουμε εκτός, αλλά μετά ξαναμπήκαμε με το «ναι» που είπε τότε και η Τουρκία -και ακόμα απορώ πώς το είπε. Και η Γαλλία είχε τότε μείνει εκτός με τον Ντε Γκωλ, όμως αυτήν τη στιγμή υπάρχει Γάλλος διοικητής σε στρατηγείο του ΝΑΤΟ στην Αμερική. Άρα, δεν έχει σημασία πότε μπήκες, πότε βγήκες.

   

Το ΝΑΤΟ σήμερα είναι ο «χωροφύλακας» του Αμερικάνου και όχι ο «λοκατζής» που ήταν το 1952 που μπήκαμε”,είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ