Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24.12.2011 | 20:34

Ο Γκορμπατσόφ καλεί τον Πούτιν να φύγει.Τι γίνεται στη Ρωσία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν πρέπει "τώρα να εγκαταλείψει την εξουσία" , απέναντι στην "χωρίς προηγούμενο αμφισβήτηση του καθεστώτος του", τόνισε σήμερα μιλώντας στον ραδιοσταθμό "Ηχώ της Μόσχας" ο 'πατέρας' της περεστρόικα, ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν πρέπει "τώρα να εγκαταλείψει την εξουσία" , απέναντι στην "χωρίς προηγούμενο αμφισβήτηση του καθεστώτος του", τόνισε σήμερα μιλώντας στον ραδιοσταθμό "Ηχώ της Μόσχας" ο 'πατέρας' της περεστρόικα, ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ ( Συμπτωματικά, συμπληρώθηκε σήμερα εικοσαετία από την πτώση της κυβέρνησης του Γκορμπατσόφ, με άμεσο επακόλουθο τη διάλυση της Ε.Σ.Σ.Δ.) 

   

"Συμβουλεύω τον Πούτιν, να εγκαταλείψει --τώρα-- την εξουσία" είναι επακριβώς η δήλωση, που έκανε νωρίτερα στην "Ηχώ της Μόσχας" ο 'πατέρας' της περεστρόικα. 
 Περίπου 120.000 άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στη διαδήλωση της ρωσικής αντιπολίτευσης στη Μόσχα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Βλαντιμίρ Ρίζκοφ.


Τεράστια διαδήλωση
  

  "120.000 άτομα έχουν έλθει" ανέφερε, μιλώντας στο πλήθος.

   

Νωρίτερα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι διαδηλωτές είναι περίπου 28.000. 

   

Ένας από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης ο Αλεξέι Ναβάλνι υποσχέθηκε ότι "ένα εκατομμύριο" άτομα θα συγκεντρωθούν στη Μόσχα στην επόμενη διαδήλωση.

   

"Την επόμενη φορά, θα κατεβάσουμε ένα εκατομμύριο άτομα στους δρόμους της Μόσχας" ανέφερε ο γνωστός μπλόγκερ Ναβάλνι.

   

Στο μεταξύ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Αλεξέι Κούντριν προειδοποίησε ότι υπάρχει κίνδυνος "επανάστασης" αν δεν υπάρξει "διάλογος" ανάμεσα στην εξουσία και την αντιπολίτευση.

   

"Χρειάζεται μία πλατφόρμα διαλόγου ειδάλλως θα υπάρξει επανάσταση, ειδάλλως θα χάσουμε την ευκαιρία που βρίσκεται μπροστά μας για μία ειρηνική αλλαγή στη Ρωσία" δήλωσε ο πρώην υπουργός, μιλώντας στους συγκεντρωμένους διαδηλωτές.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ