Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Καμμένος ανακοίνωσε το όνομα του νέου κόμματος μέσω facebook: «Ανεξάρτητοι Ελληνες»

24.02.2012 | 09:47
Πρωί - πρωί μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε το όνομα του νέου κόμματος.

«Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. Είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες», είναι το μήνυμα του Πάνου Καμμένου.Ο ανεξάρτητος βουλευτής μίλησε τον Flash και τον Ν. Ευαγγελάτο για το κίνημα «Ανεξάρτητοι Έλληνες», τονίζοντας πως δεν πρόκειται για το κόμμα του Πάνου Καμμένου, αλλά για ένα κίνημα στο οποίο συμμετέχει κι εκείνος.

Στόχος του «να φέρει κάτι καινούργιο μετά τη μεταπολίτευση» αφού –όπως είπε μεταξύ άλλων- η ιστορία με τις «μαύρες σακούλες δε μπορεί να συνεχιστεί».

197.000 πολίτες συνδιαμόρφωσαν τις θέσεις της ιδρυτικής διακήρυξης, είπε και πρόσθεσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κατέβουν στις εκλογές με συνδυασμούς σε όλη τη ώρα.

Όποιος θέλει να είναι υποψήφιος, θα το κάνει μέσω διαδικτύου. Και με τον ίδιο τρόπο, οι πολίτες της κάθε περιφέρειας θα επιλέγουν ποιος θέλουν να τους εκπροσωπήσει. Για να είναι κάποιος υποψήφιος με το νέο κίνημα θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το Ε9 του αλλά και πιστοποιητικό μη δίωξης από την Εισαγγελία.

«Δε θέλουμε να κάνουμε ένα κόμμα παραμάγαζο για τους διαγραμμένους της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο κ. Καμμένος, αλλά δεν έκλεισε καμία πόρτα, λέγοντας πως «υπάρχει δυνατότητα κάποιοι που έχουν συμμετάσχει στα κοινά, ανεξάρτητα από κόμματα, θα έρθουν κοντά μας».

«Όλα θα προκύπτουν από άμεση δημοκρατία» συμπλήρωση, ενώ αναφερόμενος στην προεκλογική εκστρατεία που θα ακολουθήσει το κίνημα, είπε: «δε θέλουμε χρηματοδότες ή διαφημιστές. Θα κάνουμε άλλη προεκλογική εκστρατεία, από την περιφέρεια προς το κέντρο».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ