Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Καντάφι απειλεί να "ρίξει" το Σαρκοζί...μ΄ ένα μυστικό.

10.03.2011 | 15:18
Η απόφαση της Γαλλίας να αναγνωρίσει το Επαναστατικό Εθνικό Συμβούλιο της Λιβύης ''θύμωσε'' τον Καντάφι που απειλεί να διακόψει τις σχέσεις με τη Γαλλία και πως θα διαρρεύσει ένα σοβαρό μυστικό ικανό να ''ρίξει'' από την Γαλλική Προεδρία τον Νικολά Σαρκοζί.
 


"Η Γαλλία σπάζει τον πάγο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι το πρώτο καρφί στο φέρετρο του Καντάφι. Περιμένουμε να ακολουθήσει όλη η Ευρώπη", δήλωσε ο εκπρόσωπος Μούσταφα Γεριάνι αμέσως μετά την γαλλική αναγνώριση.
 
Όμως το επίσημο λιβυκό πρακτορείο ειδήσεων Jana μετέδωσε, επικαλούμενο αξιωματούχο του υπουργείου Εξωτερικών τον οποίο δεν κατονόμασε, πως η Λιβύη εξετάζει το ενδεχόμενο να διακόψει τις σχέσεις με τη Γαλλία.
 
"Η Λιβύη θα σκεφτεί να διακόψει τις σχέσεις της με τη Γαλλία εξαιτίας των πληροφοριών που κυκλοφορούν για τη βλαβερή επέμβαση της Γαλλίας στις εσωτερικές υποθέσεις της Λιβύης", δήλωσε ο αξιωματούχος, σύμφωνα με το Jana.
 
Όμως η ..αντεπίθεση του Καντάφι έχει και συνέχεια αφού το λιβυκό καθεστώς υποστήριξε σήμερα μέσω του επίσημου πρακτορείου του, ότι η αποκάλυψη ενός "σοβαρού μυστικου" θα επιφέρει την πτώση του γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί.
 
Το επίσημο λιβυκό πρακτορείο ειδήσεων Jana μετέδωσε ότι "πληροφορήθηκε πως ένα σοβαρό μυστικό θα επιφέρει την πτώση του Σαρκοζί, ακόμη και την κρίση του από τη δικαιοσύνη σε σχέση με τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του".


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ