Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Καντάφι και η κόρη του δεν πήγαν Τυνησία.

19.05.2011 | 06:37
Ο Τυνήσιος Υπουργός Εσωτερικών με δηλώσεις σε τηλεοπτικά δίκτυα με παν-Αραβική εμβέλεια, διέψευσε τη φημολογία που είχε ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, ότι δήθεν μέλη της οικογένειας του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι και πιο συγκεκριμένα η σύζυγος και η κόρη του, κατέφυγαν στην Τυνησία, πριν από λίγες ημέρες.

   

Το Αλ Τζαζίρα και το Αλ Αραμπίγια μετέδωσαν ότι ο Τυνήσιος κυβερνητικός αξιωματούχος αρνήθηκε ότι μέλη της οικογένειας Καντάφι βρίσκονται στη χώρα του.

   

Λίγες ώρες νωρίτερα πηγή από τις αρχές ασφαλείας της Τυνησίας είχε αποκαλύψει στο πρακτορείο Ρόιτερ ότι η σύζυγος του Καντάφι Σαφία και η κόρη του Αίσα, είχαν εισέλθει στο έδαφος της Τυνησίας συνοδευόμενες από Λιβυκή αντιπροσωπία.

   

Το Αλ Τζαζίρα ανέφερε τη ρητή διακοίνωση του Υπουργού Εσωτερικών της Τυνησίας, που διαβεβαιώνει ότι σε περίπτωση που οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι επιχειρήσει να εισέλθει στην Τυνησία θα συλληφθεί από τις αρχές, σύμφωνα με το μέτρο της ταξιδιωτικής απαγόρευσης που έχει επιβληθεί από το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ