Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Καστανίδης προαναγγέλει νέο κόμμα. Ζυμώσεις μεταξύ των βουλευτών, που διεγράφησαν

02.03.2012 | 11:55
   Εντός των επόμενων ημερών θα γίνουν ανακοινώσεις για την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος, προανήγγειλε ο Χάρης Καστανίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5.

    «Ήδη έχει ξεκινήσει μία συνεννόηση και μία συζήτηση μεταξύ των βουλευτών οι οποίοι διεγράφησαν ώστε να συντονίσουμε τις κοινοβουλευτικές μας και πολιτικές δραστηριότητες» είπε χαρακτηριστικά. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στο νέο κόμμα και νυν βουλευτές του ΠαΣοΚ, ενώ είπε ότι δεν γίνονται συζητήσεις με διαγραφέντες βουλευτές άλλων κομμάτων.

    Ο πρώην υπουργός, εμφανίστηκε επικριτικός για τους Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλο, τονίζοντας ότι η νέα δανειακή σύμβαση «έχει τρομακτικούς όρους, που οδηγούν τον κόσμο και τη χώρα σε αδιέξοδο».

    «Δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσω με μία γραμμή την οποία υποστηρίζει ένα μικρό ιδεολογικό μόρφωμα στο ΠαΣοΚ, που έχει μεταλλαχθεί σε νεοφιλελεύθερο. Εμείς ανήκουμε στον χώρο της κεντροαριστεράς, ανήκουμε στην ευρωπαϊκή παράδοση του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Και θα υπερασπιστούμε τέτοιες απόψεις», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ απέρριψε το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΠαΣοΚ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ